nefretete8 18.01.04, 21:30 Kochane forumowiczki!!!!!!! Czy możecie polecić mi w tymże Centrum dobrą Panią ginekolog [ze "zdrowym"podejściem do pacjentki,kopetentną osobę?????] Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayelet Re: Krysia--Centrum medyczne LIM 19.01.04, 11:55 Mogę ci polecić dr Pietraszewską, prowadzila mi ciążę i jestem b. zadowolona. Jest b. kontaktowa, pracuje na Karowej Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: Krysia--Centrum medyczne LIM 20.01.04, 13:56 ja polecam dr Skórską - miałam bardzo poważne problemy i dopiero ona mi naprawdę pomogła - dwóch wcześniejszcyh lekarzy swoimi zabiegami tylko pogorszylo moj stan (zaznaczam ze lekarze ci nie byli z Centrum Med LIM); na szczescie zostala mi polecona ta wlasnie pani doktor i dzięki niej jest ok; dlatego szczerze ja polecam choc uprzedzam ze na wizyte czeka sie dlugo, czasem i 2 miesiace; anika Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Krysia--Centrum medyczne LIM 20.01.04, 16:54 Też polecam dr.Skórska, bardzo sympatyczna i przede wszystkich znająca się na rzeczy. Miałam kiedyś problemy o których pisałam z ginekologiem z LIM-u, Skórską polecam z całą odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś