Gość: jadzka IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.10, 19:18 Czy jedno piwko wypite codziennie wieczorkiem szkodzi?? jak uważacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: pytanie o piwo 16.07.10, 19:27 Jeśli nie wyobrażasz sobie, aby jakiś wieczór spędzić bez tego piwa,to jest to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzka Re: pytanie o piwo IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.10, 19:49 oczywicie że moge wytrzymać bez piwa ale poprostu lubie napić się piwka przed snem ale jak go nie ma to nie jest dla mnie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pytanie o piwo IP: 89.229.111.* 16.07.10, 20:12 Skoro pijesz piwo przed snem to możesz się już zacząć powoli martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: pytanie o piwo 16.07.10, 23:15 skoro nie wypicie piwka przed snem nie jest problemem to zanim położysz się do łóżka napij się mrożonej herbaty z cytryną, a piwko dla smaku wypij raz w tygodniu skoro je tak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pytanie o piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 19:59 Gość portalu: jadzka napisał(a): > Czy jedno piwko wypite codziennie wieczorkiem szkodzi?? jak > uważacie?? Po trzech miesiącach codziennego piwkowania będziesz alkoholiczką, sama więc odpowiedz sobie na swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: pytanie o piwo 17.07.10, 11:24 Mnie też możesz przepowiedzieć przyszłość? Świetnie ci idzie diagnozowanie online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pytanie o piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 15:33 sundry napisała: > Mnie też możesz przepowiedzieć przyszłość? Świetnie ci idzie diagnozowanie onli > ne Hehe, chciałabym być wróżką , ale to akurat fakty stwierdzone naukowo - kobiecie wystarczą trzy miesiące regularnego picia, mężczyźnie - sześć, aby zostać alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodamama Re: pytanie o piwo IP: *.master.pl 16.07.10, 21:00 ,,Czy jedno piwko wypite codziennie wieczorkiem szkodzi?? jak uważacie??,, HaHaHa!!! Dawno się tak nie uśmiałam ;-P Ale do rzeczy... Jeśli pominiemy fakt, że alkohol regularnie spożywany może doprowadzić do nadciśnienia tętniczego, cukrzycy, otyłości oraz uzależnienia psychicznego i fizycznego, to jedno piwko wypite codziennie wieczorkiem nie powinno zaszkodzić ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: pytanie o piwo IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:39 a ty jak uważasz? czemu pytasz. skad pomysł na pytanie. czyzby sobie pomyslalas- naduzywam? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: pytanie o piwo 17.07.10, 07:35 odkąd byłam dzieckiem mój ojciec wypijał codziennie jedno piwko.po kilku latach zrobiły się dwa piwka dziennie.obecnie ojciec jest niepijącym od 2 lat alkoholikiem,po leczeniu AA. zdecydowanie jedno piwko dziennie to problem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesese Re: pytanie o piwo IP: *.chello.pl 17.07.10, 09:18 to zależy. na wszelki jednak wypadek przeczytaj: zdrowie.onet.pl/1618525,2040,,,,kobiety_wino_i_smierc,styl_zycia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: pytanie o piwo IP: *.aster.pl 17.07.10, 19:38 lepiej byłoby kieliszeczek winka czerwonego spożyć do kolacji. zdrowotnie wyszłabyś korzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pytanie o piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 16:28 moze prowadzic do uzaleznienia - to raz, po drugie jest dosyc kaloryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzka Re: pytanie o piwo IP: *.cpe.marton.net.pl 19.07.10, 11:56 to ze jest kaloryczne to mi akurat nie przeszkadza bo prz wzroscie 168 waze 45 kilo wiec nie mam problemow z nadwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: pytanie o piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 14:11 to moze zrob cos ze soba w kwestii wagi, bo masz cholerna niedowage, a nie dywaguj czy mozesz pic jedno piwo wieczorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pytanie o piwo IP: *.mielec.mm.pl 19.07.10, 15:10 Ja mysle, ze skoro pytasz o cos takiego to zapalila Ci sie czerwona lampka( moze to jednak jest jakis problem?). Takie jedno piwko dziennie moze bardzo szybko doprowadzic do uzaleznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: pytanie o piwo IP: *.ghnet.pl 19.07.10, 17:33 jezeli jestes w stanie sie powstrzymac od piwa wieczorem-to znaczy ze jeszcze czas...aby nie popasc w alkoholizm ktory jest najgorsza choroba-wywołana z własnej głupoty...po co ci?codziennie? raz na jakis czas to mało? Pomysl o sobie...zycie jest piekne tylko trzeba umiec z niego odpowiednio korzystac...nie pij...nie niszcz sie...jak masz dzieci pomysl o nich... Odpowiedz Link Zgłoś