Dodaj do ulubionych

Częste bóle głowy

21.09.10, 09:48
Witam. Na wstępie napiszę od razu że jestem ogromną panikarą jeśli chodzi o zdrowie swoje i synkasmile Ostatnio prawie dzień w dzień boli mnie głowa. Jest to dziwny ból tak jakby bolał mnie skóra głowy, lub zaraz pod skórą. czasami uciska mnie w jednym miejscu dość mocno. Ból jest raczej tępy taki ćmiący. Nie jest aż tak mocny bo nie biorę tabletek p. Często boli mnie głowa zaraz po przebudzeniu jak np dzisiaj. Poza tym nie mam żadnych innych objawów. Dodam że raz w roku robię sobie kontrolnie morfologię z posiewem i zawsze wychodzi książkowo.
Piszę bo pech chciał że w necie naczytałam się o tętniaku itd i po prostu się boję. Pocieszcie mnie trochęwink
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: Częste bóle głowy IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 10:06
      nie pocieszę Cię, mnie od tygodnia boli kolano, i już myślę że mam raka mięsaka, strasznie panikuję, to mi odbiera raadość życia, a kto wie czy tych bóli nie mam w psychicesadjestem w ciąży i na przeswietlenie iść nie moge, boję się, wymyślam czarne scenariuszesad(((((((((((((((((
      • Gość: Agnieszka Re: Częste bóle głowy IP: 213.199.241.* 22.09.10, 13:53
        Oj drogie Panie smile Dla pierwszej proponuje kupić magnez, potas itp. np plusssza minerały - głowa może boleć od niedoboru albo od stresu - na co magnez pomoże na pewno.
        Dla drugiej Pani - jeśli jesteś w ciąży to już wiadomo dlaczego kolano boli - duże obciążenie smile chyba że to początek ciąży. Może stłuczenie?
        • Gość: Agnieszka Re: Częste bóle głowy IP: 213.199.241.* 22.09.10, 14:32
          Ach i jeszcze autorko możesz być również bardzo odwodniona, przez to też często nas boli głowa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka