pytajaca_19 04.04.04, 10:20 Czesc,podejrzewam u siebie grzybice,jutro ide do lekarza,tymczasem znalazlam u siebie Clotrimazolum-masc do oczu.Czy jest ona uzywana takze do pochwy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Clotrimazolum 04.04.04, 10:45 sprawdż datę ważności- tej maści od długiego czasu nie ma na rynku. jeśli ma stęż 1%, to mozesz jej użyć- nic złego się nie stanie. ale klasyczy krem clotrimazolum na skórę kosztuje raptem ok. 3zł- moze warto go kupic Odpowiedz Link Zgłoś
pytajaca_19 Re: Clotrimazolum 04.04.04, 10:52 Tak,ma stezenie 1%. Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
chinskie_ziola Re: Clotrimazolum 04.04.04, 11:16 a ja mam troszke inne pytanie: czy to normalne,ze jak posmaruje pochwe clotrimazolem,to przez chwile mnie piecze? bo wydaje mi sie to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
cordosa Re: Clotrimazolum 04.04.04, 11:19 wydaje mi się że może to być miejscowa reakcja na maść. przy infekcji na pewno porobiły Ci się mikrouszkodzenia warg, przecież często w czasie infekcji są przekrwione..chyba po prostu krem działa na miniaturowe ranki; ja miałam podobnie z inną maścią, jak już się coraz bardziej leczyłam, to tego nie czułam, ew. reakcja na krem i skórka się musi przyzwyczaić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Clotrimazolum 04.04.04, 12:07 Tak, może chwilkę szczypać, ja też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
chinskie_ziola Re: Clotrimazolum 04.04.04, 12:12 dziekuje, pocieszylyscie mnie bo juz myslalam, ze masc bardziej mi szkodzi niz pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś