ustyna 26.02.02, 15:38 Mam pytanie które chyba tu nigdy nie padło, mianowicie jakie może przyjmować witaminy mężczyzna aby poprawić jakość swojego nasienia. Może jakaś specjalna dieta? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonabw Re: witaminy, leki bez recepty dla partnera 27.02.02, 08:52 Mój przyjmuje koenzym Q, wit. C (duże ilości), cynk, selen, multiwitaminę bez żelaza. Podobno także kwas foliowy dobrze wpływa na jakość nasienia. No i niech postara się ograniczyć chodzenie w obcisłych dźinsach, wskazane są bokserki a nie slipy. Odpowiedz Link Zgłoś
masi Re: witaminy, leki bez recepty dla partnera 27.02.02, 12:09 mój bierze Salfazin, Wit A + E koenzym Q10. wskazany jest jeszcze umiarkowany ruch na świerzym powietrzu i rzucenie palenia. No i oczywiście zakaz obcisłych spodni i majtek, a takze bardzo gorących kapieli. Pozdrawiam Masiak Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: witaminy, leki bez recepty dla partnera 15.03.02, 06:50 Trudno mi się wypowiadac - to raczej kwestia stylu życia- a wiec regularnego odżywiania, spania zabniechania używek ( zwłaszcza papierosów) Odpowiedz Link Zgłoś