Dodaj do ulubionych

chcialam pogadac

26.01.13, 16:28
Witam,jestem nowa ,08.01.13 mialam operacje .chcialam pogadac o tym ale jest tak duzo watkow i nie wiem w ktorym najlepiej smile
Obserwuj wątek
    • mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 16:43
      Witaj Naci43kiss , poczuj się jak w domku smile . Na pogadanie najlepszy będzie wątek
      NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 9 smile , ale oprócz niego są wątki poruszające bardzo różnorodną tematykę i w razie potrzeby poruszamy się po tych , które nas aktualnie interesują smile
    • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 16:58
      Super ze jest takie forum
    • 1grazia42 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:01
      Witaj Naci smile myślę że najlepiej NIE JESTEŚ SAMA POROZMAWIAJMY,zapraszamy dziewczyny na pewno pomoga, ja jutro znikam na operację,ale pod koniec tygodnia sie też odezwe smile
      • julcia3-1 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:09
        Witaj NaciTekst linka kiss - tu mas link
        • iwon62510 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:16
          Witaj Naci trafiłaś na odpowiednie forum..i do pogadania ,przytulenia i wszelakiego wsparcia kiss.....gdze kolwiek ,byś nie była na którym poście kobietki się odezwią..smile
      • mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:12
        Naci43 cieszę się , że do nas trafiłaśsmile. Mogłabyś uzupełnić stopkę na swoim profilu ? Tzn. napisz , skąd jesteś (wystarczy województwo), jaką miałaś operację , możesz także podać swój wiek. A poza tym zwracaj się ze wszystkimi sprawami , które po operacji będą Cię nurtować smile. Wątek techniczny zawiera wiele wskazówek do poruszania się po forum - to na wypadek , gdybyś miała jakiekolwiek problemy smile
        • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:25
          a jak sie uzupelnia ta stopke tzn gdzie ? smile
      • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:33
        1grazia42 to trzymam kciuki .ja na operacje czekalam niecaly tydz.
        • iwon62510 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:44
          Nacia musisz wejść w funkcje ustawienia
          • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:55
            weszlam ale nie wiem gdzie napisac np.jaki rodzaj operacji no i dodac np takie gify jak tu niektore maja
            • mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:05
              Naci Tam jest ramka zatytułowana sygnaturka , a te gify możesz wziąć np. ze stronki
              smajliki.ru/
              • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:22
                powoli cos kumam z tymi ustawieniami
                • naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:23
                  kurcze ale z gifami chyba nie kumam sad
                  • mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:42
                    Spróbuj wstawić ten pierwszy link spośród otwartych , ale zrób to dopiero po uzupełnieniu swoich danych , na pewno będzie dobrze smile http://s20.rimg.info/0d58107d770da3ab2abb9d615423f43c.gif
    • olikkk Re: chcialam pogadac 27.01.13, 14:59
      Naci i ja witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum kiss
      Dziewczyny już Ci odpowiedziały co i jak, więc nie będę się powtarzała smile
      Dopóki się nie połapiesz w gąszczu wątków, to pytaj tu o wszystko, a potem już załapiesz i będziesz wpadła do konkretnych interesujących Cię wątków, lub zapytasz gdzie się wpisać i będzie ok smile
      Wracaj szybciutko do zdrówka, a nas odwiedzaj jak tylko zechcesz czegoś się do wiedzieć lub najzwyczajniej pogadać, jak to pięknie w tytule wątku napisałaś smile
      Pozdrawiam Cię cieplutko kiss

https://www.madzik.pl/do_blogow/linie/linnia08.gif

http://s20.rimg.info/62d2c8d315b54165365daaaf8c48bb40.gif usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r.http://s20.rimg.info/62d2c8d315b54165365daaaf8c48bb40.gif
      • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:13
        czy mialyscie plamienie po operacji ?jesli tak to jak dlugo?
        • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:21
          To może ja sie wypowiem w tej kwestii bo trochę jestem inna niz pozostałe dziewczyny. Ja plamiłam przez trzy tygodnie ale lekarz powiedział, że to normalne i przejdzie. I miał rację. Inne dziewczyny plamiły krócej a ja chyba dośc długo i strasznie sie denerwowałam ale było, minęło i jest ok. Trzymaj się.
          • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:27
            U mnie bedzie we wtorek 3 tyg jak mialam operacje.nie jest to duze plamienie a jest ,yroche to wkurza
            • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:43
              Powkurza i przestanie. Ale jak Cie to niepokoi to oczywiście zasięgnij porady lekarza. On na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest ok i niedługo wszystko minie.
              • tessunia49 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:57
                Witaj Naci kiss Witajcie kobietki kiss
                Ja plamiłam bardzo długo i niby też było wszystko ok https://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_13_4.gif
                • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:26
                  ja sobie tlumacze ze to jeszcze wszystko swieze.
                  wczoraj jeszcze wyciagnelam sobie kawalek nici ,doktor przeoczyl przy wyciaganiu sad
                  • tessunia49 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:30
                    Naci
                    no i dobrze sobie tłumaczysz, przecież Ty świeżynka jesteś smile poczekaj jeszcze troszeczkę

https://www.madzik.pl/gify01/valen002.gifLuty 2012 Usunięta macica, plastyka pochwy i krocza, 49 lat https://www.madzik.pl/gify01/valen002.gif
                    • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:43
                      no swiezynka smile
                      • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:47
                        ale mecza mnie te gify juz drugi dzien probuje i nic sad
                        • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:52
                          Naci żebys ty dziewczyno wiedziała co ja wyprawiałam. Spokojnie masz duzo czasu bo jak sądzę jestes na zwolnieniu to wielu rzeczy sie tutaj nauczysz.
                        • bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:58
                          Witaj Naciu43 w syrenkowiekiss
                          Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówkakiss
                          Wejdź na wątek techniczny ,znajdziesz tam wskazówki wink
                          Ja w tłumaczeniu nie jestem dobrauncertain
                          • mortimerka46 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:09
                            Witaj Naciu smile

Jak nie dajesz rady z gifami, to może na razie odpuść sobie, po co te stresy smile

Natomiast w kwestii pytań, problemów, które Cię dręczą proponuję korzystać z wyszukiwarki.
                            Między "pomagamy bratu Alicji", a " Nie jesteś sama, porozmawiajmy" jest obok "Rozpocznij nowy wątek" coś takiego jak "Szukaj".
                            Wystarczy wpisać to co Cię dręczy np. plamienie, nacisnąć OK i pokażą Ci się wątki, gdzie był ten temat poruszany. Takim sposobem znajdziesz wiele cennych i konkretnych informacji z każdego wątka, bez żmudnego szukania w każdym z nich. smile
                            • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:15
                              Tak jestem na L-4 do 10.02
                          • rybka_pila Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:14
                            Hej, Naciu, świeżynko! Ja nie plamiłam wcale (nie licząc plamień "okresowych"), ale za to bardzo długo czułam się bardzo kiepsko. Pierwszy miesiąc byłam nie do życia, a właściwie w miesiąc po dopadł mnie jakiś kryzys. Po wizycie u lekarza i lekach zaczęłam dopiero powoli dochodzić do lepszego samopoczucia. Teraz już jestem ponad dwa miesiące po operacji i też jest jeszcze różnie, ale już zdecydowanie lepiej! Tak że powtarzam to, co wciąż mi powtarzały nasze kochane Forumki - cierpliwości! Pozdrawiam cieplutko!
                            • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:19
                              ja to zle jakos nie czuje .jedynie jakies kucia w brzuchu albo pobolewa.troche mam problem ze spaniem bo raczej narazie moge spac tylko na wznak.
                              nawet lekarz mowil ze niektore panie po operacji nie wstaja z lozka po 2 tyg a pani lata jak fryga smile
                              • bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:23
                                Naciu nie przesadzaj jednak z tym bieganiem wink no i oczywiście nic nie podnoś !!!
                              • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:25
                                Naci to patrząc na Twoją sygnaturkę jeszcze obowiązkowo masz iść na conajmniej miesiąc zwolnienia. Pamietaj nie wolno Ci wracać do pracy wcześniej. Doświadczona koleżanka Ci to mówi!!!
                              • magonia24 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:27
                                Hej hej Nacismile
                                Napisz nam więcej jaki typ miałaś operacji i z jakich wskazań, Czy po 10.02 masz zamiar wrócić do pracy? Dosyć szybko ale zależy wszystko jakich masz charakter pracy. Cy przyjmujesz hormony i jak samopoczucie psychiczne?
                                pozdrówkasmile
                              • vika45 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:27
                                Witaj Naci, widzę krajankę z pomorskiego!Jesteś krótko po zabiegu więc ma prawo boleć. Ja nie krwawiłam w ogóle, nawet jednej podpaski nie zużyłam.Ale bolało długo a chodzić trzeba. Mnie w szpitalu na drugi dzień gonili z łóżka i ciągle słyszałam: chodzić !
                                Spokojnie, wszystko we własnym tempie. Zwolnienie pociągnij co najmniej trzy miesiące bo ja uważam,że tyle trzeba aby dojść do siebie
                                • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:37
                                  co do biegania to raczej nie tak predko .chodze ale nie za szybko.mnie tez na drugi dzien po 5 rano z lozka z gonili kazali sie umyc i pozwolili sie napis.hormonow nie biore i raczej narazie nie bo doktor mowil ze zostawili jeden jajnik zeby on produkowal.na zwolnienie to jesxzcze sobie pojde a co tam jak szalec to szalec smile
                                  • bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:40
                                    Naciu i taka postawa mi się podoba kiss Napisałam do ciebie na profil wink
                                    • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:42
                                      bulbinka536 czytalam smile
                                  • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:46
                                    Mądra dziewczyna...
                                    • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:10
                                      czy to normalne ze moge spac tylko na wznak ?na boku jakos nie moge bo ciagnie w brzuchu
                                      • bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:31
                                        Naciu jak najbardziej normalne ,ja długo męczyłam się śpiąc na wznak .
                                        Musisz uzbroić się w cierpliwość kiss
                                      • mariatyda Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:41
                                        Naciu , a może przejdziesz jednak z rozmową do tego wątku NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 9 smile .Tekst linka podała Ci Julcia . To jest wątek właśnie przeznaczony na nasze rozmowy , a ten , który założyłaś , niepotrzebnie go dubluje. Ja podałam Ci adres stronki do różnych emotikonów , gifów itp. , jeśli coś wybierzesz i na to klikniesz , pojawi Ci się wybrany obrazek i 3 linijki linków - kopiujesz tylko pierwszy i wklejasz do postu czy sygnaturki - tam , gdzie chcesz smile
                                        • cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 20:04
                                          No niestety normalne. Jakbys na to nie popatrzyła wszystko ksiązkowe...
                                          • bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 20:09
                                            Naciu podaję link Tekst linka czekamy tam na ciebie kiss
                                            • julcia3-1 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 21:18
                                              Naciu - teraz już w 10 tce jesteśmy - wiesz
                                              Tekst linka
                                              • olikkk Re: chcialam pogadac 28.10.14, 23:37
                                                W związku z przeprowadzką naszego forum, wątek został przeniesiony
                                                i można go znaleźć tutaj:

Syrenki - kontynuacja forum "Usunięcie macicy i co dalej?"

http://syrenki.net/viewtopic.php?f=28&t=113

Pozdrawiam i zapraszam na nowe forum smile
                                        • naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 20:04
                                          ok to sie przeniose smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka