naci43 26.01.13, 16:28 Witam,jestem nowa ,08.01.13 mialam operacje .chcialam pogadac o tym ale jest tak duzo watkow i nie wiem w ktorym najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 16:43 Witaj Naci43 , poczuj się jak w domku . Na pogadanie najlepszy będzie wątek NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 9 , ale oprócz niego są wątki poruszające bardzo różnorodną tematykę i w razie potrzeby poruszamy się po tych , które nas aktualnie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
1grazia42 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:01 Witaj Naci myślę że najlepiej NIE JESTEŚ SAMA POROZMAWIAJMY,zapraszamy dziewczyny na pewno pomoga, ja jutro znikam na operację,ale pod koniec tygodnia sie też odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
julcia3-1 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:09 Witaj NaciTekst linka - tu mas link Odpowiedz Link Zgłoś
iwon62510 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:16 Witaj Naci trafiłaś na odpowiednie forum..i do pogadania ,przytulenia i wszelakiego wsparcia .....gdze kolwiek ,byś nie była na którym poście kobietki się odezwią.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:12 Naci43 cieszę się , że do nas trafiłaś. Mogłabyś uzupełnić stopkę na swoim profilu ? Tzn. napisz , skąd jesteś (wystarczy województwo), jaką miałaś operację , możesz także podać swój wiek. A poza tym zwracaj się ze wszystkimi sprawami , które po operacji będą Cię nurtować . Wątek techniczny zawiera wiele wskazówek do poruszania się po forum - to na wypadek , gdybyś miała jakiekolwiek problemy Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:25 a jak sie uzupelnia ta stopke tzn gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:33 1grazia42 to trzymam kciuki .ja na operacje czekalam niecaly tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwon62510 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:44 Nacia musisz wejść w funkcje ustawienia Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 17:55 weszlam ale nie wiem gdzie napisac np.jaki rodzaj operacji no i dodac np takie gify jak tu niektore maja Odpowiedz Link Zgłoś
mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:05 Naci Tam jest ramka zatytułowana sygnaturka , a te gify możesz wziąć np. ze stronki smajliki.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:22 powoli cos kumam z tymi ustawieniami Odpowiedz Link Zgłoś
mariatyda Re: chcialam pogadac 26.01.13, 18:42 Spróbuj wstawić ten pierwszy link spośród otwartych , ale zrób to dopiero po uzupełnieniu swoich danych , na pewno będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: chcialam pogadac 27.01.13, 14:59 Naci i ja witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum Dziewczyny już Ci odpowiedziały co i jak, więc nie będę się powtarzała Dopóki się nie połapiesz w gąszczu wątków, to pytaj tu o wszystko, a potem już załapiesz i będziesz wpadła do konkretnych interesujących Cię wątków, lub zapytasz gdzie się wpisać i będzie ok Wracaj szybciutko do zdrówka, a nas odwiedzaj jak tylko zechcesz czegoś się do wiedzieć lub najzwyczajniej pogadać, jak to pięknie w tytule wątku napisałaś Pozdrawiam Cię cieplutko usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:13 czy mialyscie plamienie po operacji ?jesli tak to jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:21 To może ja sie wypowiem w tej kwestii bo trochę jestem inna niz pozostałe dziewczyny. Ja plamiłam przez trzy tygodnie ale lekarz powiedział, że to normalne i przejdzie. I miał rację. Inne dziewczyny plamiły krócej a ja chyba dośc długo i strasznie sie denerwowałam ale było, minęło i jest ok. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:27 U mnie bedzie we wtorek 3 tyg jak mialam operacje.nie jest to duze plamienie a jest ,yroche to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:43 Powkurza i przestanie. Ale jak Cie to niepokoi to oczywiście zasięgnij porady lekarza. On na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest ok i niedługo wszystko minie. Odpowiedz Link Zgłoś
tessunia49 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 16:57 Witaj Naci Witajcie kobietki Ja plamiłam bardzo długo i niby też było wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:26 ja sobie tlumacze ze to jeszcze wszystko swieze. wczoraj jeszcze wyciagnelam sobie kawalek nici ,doktor przeoczyl przy wyciaganiu Odpowiedz Link Zgłoś
tessunia49 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:30 Naci no i dobrze sobie tłumaczysz, przecież Ty świeżynka jesteś poczekaj jeszcze troszeczkę Luty 2012 Usunięta macica, plastyka pochwy i krocza, 49 lat Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:47 ale mecza mnie te gify juz drugi dzien probuje i nic Odpowiedz Link Zgłoś
cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:52 Naci żebys ty dziewczyno wiedziała co ja wyprawiałam. Spokojnie masz duzo czasu bo jak sądzę jestes na zwolnieniu to wielu rzeczy sie tutaj nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 17:58 Witaj Naciu43 w syrenkowie Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka Wejdź na wątek techniczny ,znajdziesz tam wskazówki Ja w tłumaczeniu nie jestem dobra Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerka46 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:09 Witaj Naciu Jak nie dajesz rady z gifami, to może na razie odpuść sobie, po co te stresy Natomiast w kwestii pytań, problemów, które Cię dręczą proponuję korzystać z wyszukiwarki. Między "pomagamy bratu Alicji", a " Nie jesteś sama, porozmawiajmy" jest obok "Rozpocznij nowy wątek" coś takiego jak "Szukaj". Wystarczy wpisać to co Cię dręczy np. plamienie, nacisnąć OK i pokażą Ci się wątki, gdzie był ten temat poruszany. Takim sposobem znajdziesz wiele cennych i konkretnych informacji z każdego wątka, bez żmudnego szukania w każdym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_pila Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:14 Hej, Naciu, świeżynko! Ja nie plamiłam wcale (nie licząc plamień "okresowych"), ale za to bardzo długo czułam się bardzo kiepsko. Pierwszy miesiąc byłam nie do życia, a właściwie w miesiąc po dopadł mnie jakiś kryzys. Po wizycie u lekarza i lekach zaczęłam dopiero powoli dochodzić do lepszego samopoczucia. Teraz już jestem ponad dwa miesiące po operacji i też jest jeszcze różnie, ale już zdecydowanie lepiej! Tak że powtarzam to, co wciąż mi powtarzały nasze kochane Forumki - cierpliwości! Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:19 ja to zle jakos nie czuje .jedynie jakies kucia w brzuchu albo pobolewa.troche mam problem ze spaniem bo raczej narazie moge spac tylko na wznak. nawet lekarz mowil ze niektore panie po operacji nie wstaja z lozka po 2 tyg a pani lata jak fryga Odpowiedz Link Zgłoś
bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:23 Naciu nie przesadzaj jednak z tym bieganiem no i oczywiście nic nie podnoś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:25 Naci to patrząc na Twoją sygnaturkę jeszcze obowiązkowo masz iść na conajmniej miesiąc zwolnienia. Pamietaj nie wolno Ci wracać do pracy wcześniej. Doświadczona koleżanka Ci to mówi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magonia24 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:27 Hej hej Naci Napisz nam więcej jaki typ miałaś operacji i z jakich wskazań, Czy po 10.02 masz zamiar wrócić do pracy? Dosyć szybko ale zależy wszystko jakich masz charakter pracy. Cy przyjmujesz hormony i jak samopoczucie psychiczne? pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
vika45 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:27 Witaj Naci, widzę krajankę z pomorskiego!Jesteś krótko po zabiegu więc ma prawo boleć. Ja nie krwawiłam w ogóle, nawet jednej podpaski nie zużyłam.Ale bolało długo a chodzić trzeba. Mnie w szpitalu na drugi dzień gonili z łóżka i ciągle słyszałam: chodzić ! Spokojnie, wszystko we własnym tempie. Zwolnienie pociągnij co najmniej trzy miesiące bo ja uważam,że tyle trzeba aby dojść do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:37 co do biegania to raczej nie tak predko .chodze ale nie za szybko.mnie tez na drugi dzien po 5 rano z lozka z gonili kazali sie umyc i pozwolili sie napis.hormonow nie biore i raczej narazie nie bo doktor mowil ze zostawili jeden jajnik zeby on produkowal.na zwolnienie to jesxzcze sobie pojde a co tam jak szalec to szalec Odpowiedz Link Zgłoś
bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 18:40 Naciu i taka postawa mi się podoba Napisałam do ciebie na profil Odpowiedz Link Zgłoś
naci43 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:10 czy to normalne ze moge spac tylko na wznak ?na boku jakos nie moge bo ciagnie w brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:31 Naciu jak najbardziej normalne ,ja długo męczyłam się śpiąc na wznak . Musisz uzbroić się w cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
mariatyda Re: chcialam pogadac 27.01.13, 19:41 Naciu , a może przejdziesz jednak z rozmową do tego wątku NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 9 .Tekst linka podała Ci Julcia . To jest wątek właśnie przeznaczony na nasze rozmowy , a ten , który założyłaś , niepotrzebnie go dubluje. Ja podałam Ci adres stronki do różnych emotikonów , gifów itp. , jeśli coś wybierzesz i na to klikniesz , pojawi Ci się wybrany obrazek i 3 linijki linków - kopiujesz tylko pierwszy i wklejasz do postu czy sygnaturki - tam , gdzie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
cios Re: chcialam pogadac 27.01.13, 20:04 No niestety normalne. Jakbys na to nie popatrzyła wszystko ksiązkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
bulbinka536 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 20:09 Naciu podaję link Tekst linka czekamy tam na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
julcia3-1 Re: chcialam pogadac 27.01.13, 21:18 Naciu - teraz już w 10 tce jesteśmy - wiesz Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: chcialam pogadac 28.10.14, 23:37 W związku z przeprowadzką naszego forum, wątek został przeniesiony i można go znaleźć tutaj: Syrenki - kontynuacja forum "Usunięcie macicy i co dalej?" http://syrenki.net/viewtopic.php?f=28&t=113 Pozdrawiam i zapraszam na nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś