agucha824
27.03.13, 20:54
Witam mój problem może wyda Wam się głupi bo piszecie tu o poważnych sprawach, ale chciałam sie poradziC. Otóż mam problem z wagą po ciąży. To może od początku.Ciąże przechodziła ciężko cały czas prawie wymiotowałam więc nie przytyłam dużo lekarz mówił nawet że dziecko i brzuch rosły a ja chudłam w 41 tyg. ważyłam 83 kg zaraz po porodzie (miałam cesarkę) ubyło 10kg a w ciągu miesiąca ważyłam już 65kg przy 171 cm wzrostu waga ta utrzymywała się dopóki karmiłam piersią, ale teraz kiedy już nie karmie cztery miesiące zaczełam tyc waże juz 70kg a wcale duzo nie jem , czy któraś z was też tak miała? Czy może miec to zwiazek z hormonami? robiłam wynik na TSH ale miescił sie w normie, boję się że jeszcze troche i bede grubsza niz w ciazy, jak jeszcze ogranicze jedzenie to bede jadła mniej niz moje dziecko. Moja lekarka pierwszego kontaktu twierdzi że taka juz moja uroda ale jakos wczesniej takiej urody nie miałam. Jestem załamana jak widze kolezanki które zaczynaja wracac do formy a u mnie jest na odwrót.