Gość: Puchatek
IP: *.customers.d1-online.com
02.04.13, 19:43
Witajcie.
Wiem, że pytań z serii czy jestem w ciąży jestbsto tysięcy i wiem, że odpowiedź jest jedna- idź do wróżki. Jednak nie do końca o to chodzi, albo i moze nawet o to, tylko inaczej
Owulacje miałam 20 dnia cyklu - bolał mnie jajnik przez parę godzin. Cykle mam 34 dniowe więc by się zgadzało. wspolzylam 2 dni przed owulacja. przez następne dwa, trzy dni od czasu do czasu czułam ucisk z tej samej strony, teraz już nie. Od dnia owulacji mierze temperaturę, najpierw była lekko podniesiona, 36,8, głównie wieczorem, teraz nawet.rano.była 37 a przed chwilą mierzylam - 37,4! Chora na pewno nie jestem, czuje się trochę rozbita i senna ale jak.chce się.zdrzemnac to nie mogevzasnac. Dziwnie się czuje... poza tym nie nam innych dolegliwości. Ta senność to tak od 3 dni - mam problem bo w czwartek egzamin, niby się uczę ale ciagle się pokłada i j tak nie zasypiam. Dodam że ciążę planuje. Choruje na hashimoto.więc trzymam rękę na pulsie żeby od razu działać z hormonami itd.
Dziś 28 dzień cyklu więc chyba nie ma co robić testu, mam tylko taki normalny, nie wczesny... Do końca cyklu jeszcze 6 dni. Gdybym wiedziała, że cierpię wzwiązku z ciążą to bymbskakala z radości i prosiła o więcej. A tak to zła jestem... O co.chodzisz ta wzrastającą temperatura? Dziękuje z góry za odpowiedź.