Gość: Mała IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 19:22 Dlaczego Adipexu nie mozna kupic w Polsce? A w Czechach tak ? Pamietam jeszcze 6 lat temu można go bylo nabyc co prawda na recepte, ale bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Adipex !!!!! 25.07.04, 19:23 Albo producent w ogole nie zabiegal o to, zeby sie dostac na polski rynek, albo nie dostal polskich atestow 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Adipex !!!!! IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 19:46 A ha kiedyś zapytalam o to w aptece to pani odpowiedziala, ze zawieral amfetamine i dlatego zostal wycofany. ale nie rozumiem dlaczego w takim wypadku sprzedaja go w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Adipex !!!!! 25.07.04, 19:48 Moze akurat w tym wypadku czescy urzednicy byli bardziej podatni na lapoki niz polscy? Malo prawdopodobne... Zakladajac, ze rzeczywiscie zawieral niebezpieczne substancje 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:35 Sama biore Adipex sprowadzany z Czech i musze przyznac ze bardzo fajnie dziala,lecz co jest niepokojace bardzo podobnie do czystej amfetaminy - nie chce sie jesc, jest sie pobudzonym i ma sie nadmiar sily i energii a po kilkunastu godzinach takie zejscie ze masakra. Z tego co wiem, to kilka lat temu, kiedy w POlsce zaostrzyly sie przepisy dotyczace narkotykow, Adipex zostal wycofany z rynku poniewaz zawiera subestancje pochodne od amfetaminy a nie zostaw wpisany na liste lekow narkotycznych. Z jednej strony szkoda, ale z drugiej dobrze bo sama doswiadczylam na wlasnej skorze jak latwo jest sie od niego uzaleznic i jakie ma przykre efekty uboczne (przy Adpiexie pol szklanki piwa dziala jak cztery, pomijajac juz omdlenia, zawroty glowy i mdlosci). Polecam tylko naprawde rozsadnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:53 A co to jest i na co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:57 adipex jest na odchudzanie, ja przez lata stosowałam rózne diety , tabletki i efektu nie było , jestem po adiku i jestem bardzo zadowolona, 15kg. mniej to dla mnie super, nie chodziłam głodna, nie miałam ochoty na pizze, frytki itp. a to tuczy!! adipex i meridia ( jest dostepna w polsce 450zł. -30 sztuk tabl ) maja taki sam skład czyli fentermin,i nie wiem czemu jedno wycofali a drugie nie ,mam adipex na zbyciu moge odsprzedac , GG-4976730 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Adipex !!!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 15.09.04, 10:51 w czechach maja go wkrótce wycofać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odchudzaczka Adipex nie rowna sie Meridii IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.04, 12:42 Adipex jest o wiele silniejszy , Meridia slabsza!!! Maja calkwoicie iny sklad...Adipex fentermine- a Meridia sibutramine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adipexara Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:40 Asia? wlazłaś na tą stronę tylko po to zeby sie zareklamować ze masz adipex? to spadaj z tego forum i idz na forum :kafeteria: nastepna dilerka sie znalazla. A po2 kto wam takie pierdoly powiedzial ze adipex byl kiedyś dostepny w POLSCE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adipexara Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:42 A ty co za bzdury wipisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adipexara mialo byc do elle!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:44 O tych bzdurach mialo byc do p. elle Odpowiedz Link Zgłoś