Dodaj do ulubionych

Adipex !!!!!

IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 19:22
Dlaczego Adipexu nie mozna kupic w Polsce? A w Czechach tak ? Pamietam
jeszcze 6 lat temu można go bylo nabyc co prawda na recepte, ale bez
problemu.
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Adipex !!!!! 25.07.04, 19:23
      Albo producent w ogole nie zabiegal o to, zeby sie dostac na polski rynek, albo
      nie dostal polskich atestow

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • Gość: Mała Re: Adipex !!!!! IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 19:46
        A ha kiedyś zapytalam o to w aptece to pani odpowiedziala, ze zawieral
        amfetamine i dlatego zostal wycofany. ale nie rozumiem dlaczego w takim wypadku
        sprzedaja go w Czechach.
    • very_martini Re: Adipex !!!!! 25.07.04, 19:48
      Moze akurat w tym wypadku czescy urzednicy byli bardziej podatni na lapoki niz
      polscy? Malo prawdopodobne... Zakladajac, ze rzeczywiscie zawieral
      niebezpieczne substancje

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • Gość: Madzia Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:35
        Sama biore Adipex sprowadzany z Czech i musze przyznac ze bardzo fajnie
        dziala,lecz co jest niepokojace bardzo podobnie do czystej amfetaminy - nie
        chce sie jesc, jest sie pobudzonym i ma sie nadmiar sily i energii a po
        kilkunastu godzinach takie zejscie ze masakra. Z tego co wiem, to kilka lat
        temu, kiedy w POlsce zaostrzyly sie przepisy dotyczace narkotykow, Adipex
        zostal wycofany z rynku poniewaz zawiera subestancje pochodne od amfetaminy a
        nie zostaw wpisany na liste lekow narkotycznych. Z jednej strony szkoda, ale z
        drugiej dobrze bo sama doswiadczylam na wlasnej skorze jak latwo jest sie od
        niego uzaleznic i jakie ma przykre efekty uboczne (przy Adpiexie pol szklanki
        piwa dziala jak cztery, pomijajac juz omdlenia, zawroty glowy i mdlosci).
        Polecam tylko naprawde rozsadnym!!!
    • Gość: ciekawa Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:53
      A co to jest i na co??
      • Gość: asia Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:57
        adipex jest na odchudzanie, ja przez lata stosowałam rózne diety , tabletki i
        efektu nie było , jestem po adiku i jestem bardzo zadowolona, 15kg. mniej to
        dla mnie super, nie chodziłam głodna, nie miałam ochoty na pizze, frytki itp. a
        to tuczy!! adipex i meridia ( jest dostepna w polsce 450zł. -30 sztuk tabl )
        maja taki sam skład czyli fentermin,i nie wiem czemu jedno wycofali a drugie
        nie ,mam adipex na zbyciu moge odsprzedac , GG-4976730
    • Gość: elle Re: Adipex !!!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 15.09.04, 10:51
      w czechach maja go wkrótce wycofać.
      • Gość: odchudzaczka Adipex nie rowna sie Meridii IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.04, 12:42
        Adipex jest o wiele silniejszy , Meridia slabsza!!!
        Maja calkwoicie iny sklad...Adipex fentermine- a Meridia sibutramine
      • Gość: adipexara Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:40
        Asia? wlazłaś na tą stronę tylko po to zeby sie zareklamować ze masz adipex? to
        spadaj z tego forum i idz na forum :kafeteria: nastepna dilerka sie znalazla. A
        po2 kto wam takie pierdoly powiedzial ze adipex byl kiedyś dostepny w POLSCE?
      • Gość: Adipexara Re: Adipex !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:42
        A ty co za bzdury wipisujesz.
        • Gość: Adipexara mialo byc do elle!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:44
          O tych bzdurach mialo byc do p. elle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka