Gość: iga
IP: *.cheeloo.net
12.02.16, 12:22
Mam endometriozę. W 2015 roku w maju przeszłam operację usunięcia torbieli. Stopień I. Brak innych ognisk i zrostów. Brak zaleceń.
No i było fajnie aż do teraz? A może panikuje?
Miesiączkę dostałam 5 lutego. Była krótka ( 3 dni) ale wyjątkowo bolesna. W senie miałam gorsze ale ta była najgorsza od operacji.
Wczoraj miałam ból okołoowulacyjny z PRAWEJ STRONY ( trzeci raz od maja 2015 )
- 7 dnia cyklu!!!
Bóle owulacyjne mam od 10 lat wiec nie ma opcji co do pomyłki. W życiu zdarzyło mi się 3 X aby przyszły tak wcześnie.
Dziś kłuje mnie z LEWEJ strony. No i boję się, czy to nie torbiel endo znów - do tego mam mdłości. TERAZ straszne. I boli żołądek wyżej.
O zatruciu nie ma mowy. Ciąża odpada.
Muszę iść do lekarza ale dopiero w marcu, po wypłacie. Nie mam 150 zł. ( tyle bierze mój lekarz, jedyny sensowny w okolicy)
Nie mogę tego ogarnąć Mam słabe AMH: 0,2 - dużo cykli bezowulacyjnych a tu nagle bach? Może to jednak bardziej cysta skoro po bólach okołoowulacyjnych boli? A może panikuje i przejdzie?
W sumie miałam jedno i drugie.
Wiem, że mi nie wywróżycie. Tak się tylko zastanawiam aby rozjaśnić umysł.
Mam jednak pytanie, na które może ktoś coś odpowiedzieć:
Co oznacza fakt, że piersi bolą po miesiączce?
Zawsze miałam tak, że przed okresem piersi były nabrzmiałe i bolały, na początku okresu też a potem wszystko mijało, piersi flaczały, stawały się bezbolesne...no a moje nadal bolą przy dotyku. Wiem, że w sumie miałam krotki okres ale - hormony?