Gość: aneta IP: 81.210.75.* 13.10.04, 21:13 Mam pytanie czy przekłuwał sobie ktoś kiedyś nos jak tak to napiszcie czy to bolało i jaka igła przekłuwaliscie bardzo prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamarcela Re: Kolczyk w nosie 13.10.04, 22:23 Witaj miałam nos przebijany dwa razy pierwszy raz u kosmetyczki, drugi raz zrobiła mi to siostra zaostrzonym kolczykiem, ogólnie to nic nie boli gorzej jest pozniej, bo kilka dni po przebiciu bedzie Cie napewno bolec Ja osobiscie radziłabym isc do kosmetyczki bo ona to zrobi szybciutki i precyzyjnie, a jak zrobiszto sama to mozesz krzywo przebic i bedziesz miec problemy pozniej z zakładaniem kolczyka aha musisz pamietac zeby nie robic dłuzszych przerw w noszeniu bo nosek strasznie szybko zarasta(zwłaszcza taka błonka, która jest ostatnia warstwa noska) pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kolczyk w nosie IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.04, 11:41 ja tez mialam przebijany nos, troszke bolalo, ale nic powaznego. natomiast igla trafila chyba w jakas zylke i mialam spory krwotok, az sie koles przestraszyl. ja - widzac jego mine - tez... podobal mi sie tez moj nos, ale niestety musialam zrezygnowac z tej ozdoby, bo prawie caly czas robil mi sie w tym miejscu taki wielki pryszcz. mam tlusta, sklonna do zanieczyszczen cere... takie przyjemnosci chyba tylko dla dziewczyn bez problemow skornych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kolczyk w nosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:46 Ja sobie sama w domu przebilam noska. Wzielam cienka igle zeby przebic nia skorke, a potem owa blonke w nosie. I prawde mowiac nie leciala mi krew, ani mnie nie bolalo. Moze dlatego, ze nastawilam sie psychicznie na to co mnie czeka. Igle pchalam powoli, ale zdecydowanym ruchem. Igle oczywiscie wyczyscilam wacikiem w Amolu. Goilo mi sie tez bardzo dobrze. Codziennie ruszalam tym kolczykiem, mialam mala srebrna kuleczke. Wyciagalam go, czyscilam amolem i woda utleniona, tak samo jak dziurke po nim. Zagoilo mi sie pieknie w tydzien. Obecnie mam taka malutka, srebrna kuleczke, wielkosci glowki od szpilki lub nawet mniejsze. I bardzo lubie ten swoj kolczyk Odpowiedz Link Zgłoś