ola36 08.05.02, 15:53 moze to smieszne ale czy to mozliwe ,zeby zajsc w ciaze i miec miesiaczke w pierwszym okresie ciazy,czy takie rzeczy sie zdarzaja ? prosze o odpowiedz p.doktor pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.antepowicz Re: menstruacja a ciaza 11.05.02, 14:53 Przez pierwsze 2 miesiace moga by ć krwawienia- ale sa one inne- skapsze krótsze lub opóźnione. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia23 Re: menstruacja a ciaza 29.05.02, 08:29 A jak to jest, gdy sie bierze tabletki? I gdyby sie zaszlo w ciaze (nie pamietam czy nie mialam opoznienia w braniu), jak dlugo okres bedzie wystepowal. Czy jezeli on jest (moze troche bardziej skapy) to znaczy, ze nie jestem w ciazy? Czy ten okres moze byc tylko w wyniku dalszego brania tabletek a w ciazy i tak mozna byc? Odpowiedz Link Zgłoś
ka24 Re: menstruacja a ciaza 02.06.02, 18:24 Bardzo prosze Pani doktor o o dpowiedź na to pytanie, mam taki sam problem - od pół roku biorę regularnie Cilest (bez przypadków zapominania)dodatkowo zabezpieczamy się globulkami , krwawienie trwa u mnie około 4-5 dni, a ostatnio 2. Czy istnieje możliwość ciaży? Czy takie krwawienie można uznać za prawidłowe? Odpowiedz Link Zgłoś