Dodaj do ulubionych

po jakim czasie po mercilonie urosły wam piersi?

IP: 82.160.16.* 26.05.05, 13:26
Pytanie zawarte w temaciesmile Niedawno lekarz wypisał mi mercilon-biore juz od
tygodnia. Prosze napiszcie po jakim czasie urosły wam po nim piersi(jesli w
ogole urosły) i ile? bardzo prosze o odp. z gory dziekismile
Obserwuj wątek
    • Gość: ania2005 Re: po jakim czasie po mercilonie urosły wam pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:30
      W trzy godziny po pierwszej tabletce!
    • hippophae Re: po jakim czasie po mercilonie urosły wam pier 26.05.05, 13:32
      mi minimalnie albo wcale sad (brałam rok) ale może Ty jestes jedną z tych kobiet na które to działa. Tydzień to trochę mało żeby coś stwierdzić.
    • Gość: nimsay Re: po jakim czasie po mercilonie urosły wam pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:55
      czesc, tez biore Mercilon i jestem z niego bardzo zadowolona smile moje piersi
      staly sie jedrniejsze i pelniejsze juz przy pierwszym opakowaniu, po ok. 2
      tygodniach stosowania (jutro zaczynam drugie) - numer roznicy! i pomyslec, ze
      dotychczas mialam maly biust... wink pozdrawiam
      • Gość: venus-87 dziekuje:) IP: 82.160.16.* 26.05.05, 14:00
        dziekuje Ci za tą odpowiedzbig_grin czyli są jeszcze szansebig_grin tak bardzo chcem miec
        choć troche wiekszy biustbig_grin a jak narazie zjadłam 8 tableteksmile fajnie by było
        jakby urosły-takie 2 w 1
        • fiona84 naprawde? :) 26.05.05, 15:47
          to naprawde tak dziala? Dobrze by bylo wink A czy tak samo dziala Harmonet, nie
          wiecia moze? I mam prosbe- gdybyscie mogly napisac cos o skladzie Mercilonu...
          Z gory dziekuje!!! wink
          • Gość: nimsay Re: naprawde? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:03
            sklad Mercilonu:
            substancje czynne: 0,15 mg dezogestrelu i 0,020 mg etinylestradiolu
            substancje pomocnicze: koloidalny dwutlenek krzemu, laktoza, stearynian
            magnezu, skrobia ziemniaczana, poliwinylopirolidon, kwas stearynowy, dl-alfa
            (yy?)-tokoferol.
            smile
            • fiona84 Re: naprawde? :) 26.05.05, 16:25
              Piekne dzieki!!! smile Zapytam sie mojego ginekologa wink
              • anna_deszczowa Re: naprawde? :) 26.05.05, 22:32
                Mi urosy po jakichs dwoch miesiacach z malego B na duze B i teraz po tzrech
                latach ciaglego brania znowu jakby troche... smile
    • Gość: alla22 prosze napiszcie coś o tym!!!!!!!! IP: *.attu.pl 26.05.05, 22:45
      co to są za tabletki pierwszy raz o nich słysze? ile kosztują? proszę o
      odpowiedź
      • Gość: venus-87 odpowiedz IP: 82.160.16.* 27.05.05, 10:52
        www.elamed.com.pl/lekarz/przeglady/prze-le39.html
        tu wszystko jest napisanebig_grin pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka