Gość: anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:00 Czesc, czy może wiecie, w której aptece można dostać Femoden bez recepty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martta Re: Femoden bez recepty IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.09.05, 19:06 w żadnej aptece, to tabletki antykoncepcyjne i wydawane są wyłącznie na podstawie recepty lekarskiej ps skąd ci przyszło do głowy że można je dostać bez recepty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Femoden bez recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:31 Witaj, mam problem. Jutro powinnam zacząć nowe opakowanie Femodenu, a nie ma mojego lekarza i stąd moje pytanie o dostępność w aptece bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg Re: Femoden bez recepty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 19:45 idz do apteki, przedstaw sytuacje, zostaw jakis dokument tozsamosci i szybko donies recepte. Jak w jednej aptece sie nie zgodza, idz do innej. Swoja droga szybko sie obudzilas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Femoden bez recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 07:37 Dzięki dziewczyny, już umówiłam sie z innym lekarzem (moim dawnym ginekologiem). Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś