16.09.05, 16:02
Krwawienie przy nadzerce,usówac ją czy nie?
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: nadzerka 16.09.05, 16:03
      a moze porozmawiasz o tym ze swoim ginekologiem?
      on ją widzi nieco lepiej niż my
      • eccia0102 Re: nadzerka 16.09.05, 16:12
        Mój ginekolog na pyatanie usuwac czy nie powiedział zebym sama
        zdecydowała.Dodam ze nadzerka podobno jest nie duza a krwawi po stosunku.No i
        ktos mi podpowie?
        • izabelaela Re: nadzerka 16.09.05, 16:25
          Fajny doktor.... rzuć monetą...
          • eccia0102 Re: nadzerka 17.09.05, 14:08
            Dzieki za rade.
            U mnie w miescie naprawde nie ma dobrego lekarza,wiec nie wiem co mam
            robic.Kiedy powinno sie leczyc nadzerke?
            • Gość: efkaa Re: nadzerka IP: 85.28.132.* 19.09.05, 09:18
              Eccia nie jestes sama, bo jak bylam u jednego z lekarzy (bo bylam chyba juz u
              5) On tez mi powiedzial, na pytanie usowac czy nie, powiedzial mi ze i tak i
              tak jest dobrze i to Pani decyzja, no to ja sie pytam a jakby Pan mi radzil a
              On sie powtarza, ale wiesz spotkalam sama sie z roznymi opiniami, ja jednak
              wole hmm usunac i miec ze tak powiem z glowy, szczegolnie ze mi stany zapalne
              powoduje pozdr
              • Gość: eccia Re: nadzerka IP: *.range81-152.btcentralplus.com 19.09.05, 09:41
                dzieki.Zastanawiam sie kiedy powinno sie ją usówac,czy są jakies wskazania do
                leczenia nadzerki.czy ktos to moze wie?
                • Gość: efkaa Re: nadzerka IP: 85.28.132.* 19.09.05, 11:22
                  no pewnie ze sa, ja nie jestem specjalistka, ale mysle, ze jak Ci jakos hmm
                  utrudnia zycie to trzeba ja usunac, utrudnia w sensie [powracajace stany
                  zapalne, lub gdzybice] albo jakies uplawy czy cos, albo jak masz zla cytologie
                  czy cos
                  jesli nie, nie nie jest to konieczne, zreszta wpisz nadzerka w wyszukiwarke
                  znajdziesz rozne opinie nawet lekarzy na ten temat...
                  • eccia0102 Re: nadzerka 19.09.05, 13:43
                    dzieki.
                    • Gość: kasiulek Re: nadzerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:44
                      Nadżerka jest stanem uważanym za stan przedrakowy. Należy ją usunąć, bo może
                      nowotworzyć. Ja na Twoim miejscu nie zwlekałabym, bo po co? Ten zabieg nie jest
                      szczególnie groźny. Niech wykona go jednak dobry i doświadczony lekarz, a nie
                      taki, który podchodzi do sprawy nadżerki na zasadzie - jak chcesz, to sobie
                      usuń. Taki ginekolog może narobić tylko więcej szkody.....
                      • Gość: efkaa Re: nadzerka IP: 85.28.132.* 19.09.05, 19:42
                        Kasiulek chyba nie wiesz wszystkiego na temat nadzerki, radze poczytac wiecej i
                        sie dowiedziec zanim sie bedzie takie rzeczy wypisywac...
                        wpisz slowo nadzerka i poczytaj...
                        • dorciaaa Re: nadzerka 22.09.05, 11:04
                          nadżerke można wyleczyć maściami, smarowaniami itd. niektórym pomaga a
                          niektórym powraca po tych zabiegach. Najlepiej zamrozić i po 3-4 tygodniach
                          problem z głowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka