Dodaj do ulubionych

wstydliwy problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:51
Od kilku lat meczy mnie ta straszna dolegliwosc, otoz bardzo mocno sie
poce !!! Probowalam juz chyba wszystkich dezodorantow, zaden nie pomaga, dbam
o higiene, depilacja kazdego dnia, a mimo to pod pachami wciaz mam mokre
plamy ... To takie krepujace sad(( Nie wiem czy to moze miec cos wspolnego,
ale choruje na niedoczynnosc tarczycy. Poza tym taka duza potliwosc wystepuje
tylko w sytuacjach stresowych, gdy jestem w domu wszystko jest w normie. Czy
znacie jakies domowe sposoby(lakarstwa lub ziola) na tak duze wydzielanie
potu w sytuacjach stresowych ???
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: wstydliwy problem IP: 83.168.106.* 11.03.06, 14:19
      to zaden wstydliwy problem! smile sprobuj moze Antidral (chyba tak to sie pisze).
      do kupienia w aptece. stosuje sie go najpierw na noc, w dzien juz nie musisz
      niczym sie smarowac. mnie pieklo po nim (i z tego co czytalam na forum to inne
      dziewczyny tez na poczatku pieklo lub swedzialo). niestety nie moge o nim nic
      wiecej powiedziec, bo stosowalam go krotko, pare razy, a potem mi siostra
      zabrala i wyjechala z nim smile
      mi na szczescie jakos samo przeszlo mocne pocenie i plamy pod pachami ;/
      podejrzewam, ze to moglo miec jakis zwiazek zaburzeniami hormonalnymi, ale
      reki za to nie dam sobie uciac smilewiec moze u Ciebie tez to ma jakis zwiazek z
      hormonami. sprobuj tez zapytac na forum choroby tarczycy, czy kobiety tam
      piszace spotkaly sie z takim problemem przy niedoczynnosci?
    • maialina1 Re: wstydliwy problem 11.03.06, 14:23
      Sprobuj dezodorant Vichy, "zielony" (z zieloną nakrętką), koniecznie w kulce
      (jego odpowiednik w aerozolu jest nieskuteczny).
      Kupuje się go w aptece. Cena: od 23 do 27 zl.
      Zawsze go wszystkim polecam bo jest naprawdę wyjątkowy! Zaden pot mu się nie
      oprze smile
      Wypróbuj koniecznie.
      • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:37
        Marto mozesz mi jeszcze powiedziec ten krem/masc o ktorej pisalas, jakie ma
        dzialanie ??
        • Gość: kk Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:04
          dezodorant w sztyfcie Aloe z aloesu powinien Ci pomoc jest super.koszt.25zl ale
          oplaca sie
          • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:35
            Moj problem jest chyba na tyle powazny, ze zwykly dezodorant nie pomoze uncertain
            Antidral jest chyba moja ostatnia deska ratunku, tylko nie wiem czy pomaga w
            przypadku chorob tarczycy ?? Moze ktos wie ?
    • Gość: oliwka Re: wstydliwy problem IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:35
      hej!
      mialam ten sam problem.zaczelam uzywac ANTIDRAL.jest naprawde
      rewelacyjny.Smaruje nim pod pachami raz na 2-3 tygodnie i wogole sie nie
      poce.radze przed smarowaniem nie depilowac pach-wtedy nie szczypie.A Twoje
      problemy z tarczyca napewno maja wplyw na potliwosc.Pozdrawiam i zycze powodzenia
      • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:58
        Dziekuje serdecznie za polecenie Antidralu, jutro z samego rana sie w niego
        zaopatrze. Jezeli mi pomoze to bedzie dla mnie jak uratowanie zycia. Trzymam
        kciuki !
      • Gość: jaga Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:29
        dziewczyny, mam podobny problem indifferent

jaki jest koszt tego Antidralu?
        • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:04
          Z tego co znalazlam w sieci wynika, ze to kosztuje ok. 10-13 zl.
          • Gość: .... Re: wstydliwy problem IP: 62.111.139.* 12.03.06, 12:08
            Chyba musi być skuteczny, ponieważ 2 lata temu kupiłam go za 7zł, a teraz
            krzykneli mi 12zł sad
    • 56at Re: wstydliwy problem 12.03.06, 12:23
      "Etiaxil" do kupienia w aptece
    • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:12
      Sama jestem ciekawa czy pomoze smile
      • kruczyca Re: wstydliwy problem 12.03.06, 20:18
        mam identyczny problem, tyle tylko ze z tarczyca wszystko ok. Musze Cie zdolowac
        bo stosowalam antidral i nie dosc ze mi pachy wyzeral to przestal dzialac po
        paru uzyciach. Kupilam podobno najskuteczniejszy lek "antidral" (malenka
        buteleczka za ponad 50 zl) i bylam zachwycona. zupelnie sie nie pocilam, ani
        kropelki... przez jakies 2 miesiace. teraz znowu straszliwie sie poce i nie wiem
        co dalej sad nie moge ciagle tak przepacac ubran bo polowa nadaje sie juz z tego
        powodu do wyrzucenia
        • Gość: kasia1985 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:13
          Wiadomo, ze to lek jak kazdy inny i na niektorych dziala dokonale a na innych
          niebardzo uncertain Jutro zaczne stosowanie i napisze co sie dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka