b-w-w 08.06.06, 07:55 Moze mi pomozecie??? Bo niestety nie spytalam Pani Doktor ) Czy antybiotyk dalacin c moze miec jakis wplyw na dzialanie tabletek antyk.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: "dalacin c" a "milvane" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:42 a ulotek to juz nie drukuja? Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: "dalacin c" a "milvane" 08.06.06, 14:52 a wyobraz sobie ze tego typu informacje nie zawsze zamieszczaja na ulotkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: "dalacin c" a "milvane" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:09 nie zawsze? no blagam Cie.... maja obowiazek... jak nie jest napisane, to widac nie wywoluja bezposredniej interakcji, ale tak jak napisala Ci kolezanka, dzialania niepozadane wywolywane przez nie [biegunka] moga na to oddzialywac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: "dalacin c" a "milvane" IP: *.hfhrpol.waw.pl 08.06.06, 13:17 Nie wiem dokladnie, jak sie krzyzuje Dalacin z milvane, ale... Dalacin jest bardzo draniacym lekiem, wywoluje reakcje uczuleniowe i czasem tez biegunki (co zakloca antykoncepcje) Uwazaj na ten lek, po sie po nim powaznie rozchorowalam (zapalenie jelit), tak ze do dzis odczuwam skutki. Moja koleznka miala podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: "dalacin c" a "milvane" 08.06.06, 14:55 widzialam ze ma takie skutki uboczne - na razie nic mi sie nie dzieje jak dlugo bralas dalacin ze skonczylo sie to zapaleniem jelit?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: "dalacin c" a "milvane" IP: *.hfhrpol.waw.pl 09.06.06, 15:43 juz po tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś