Gość: masara IP: 150.254.155.* 01.08.06, 14:38 Właśnie odstawiłam tabletki,za rok chciałabym zajść w ciąże,ale boje się,że stanie się to wcześniej. Kto używa gumek dłuugi czas i czuje się bezpieczny? piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maalza Re: Gumka zamiast tabletek... 01.08.06, 14:43 Ja. Używam prezerwatyw, ale nie współżyje w dni płodne(wyznaczam je na postawie metody Rotzera), tak dla pewnosci. Odstawiłam tabletki prawie rok temu. I czuję się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kate0012 Re: Gumka zamiast tabletek... 01.08.06, 14:49 ja;zaraz po ciąży przez 2 lata(100% skuteczność),później było 6 lat brania pigułek;po odstawieniu pigułek do dnia dzisiejszego stosuję prezerwatywy i obserwacje organizmu(śluz,temp.,szyjka).W fazie poowulacyjnej-wyznaczonej na podstawie obserwacji(i dodatkowo dla pewności przedłużonej o 2,3 dni) współżyjemy bez prezerwatywy-i jak dotąd skuteczność 100%. Kupujemy Unimila z serii ABC-niebieskie i Durex Extra Safe . Dla mnie to idealna metoda zapobiegania ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kate0012 Re: Gumka zamiast tabletek... 01.08.06, 14:51 dodam,że współżyjemy w każdej fazie-nie tylko niepłodnej,bo u mnie to tylko 8-9 dni w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś