Gość: kaczucha IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.08.06, 18:48 co może oznaczać poziom BHCG we krwi 0,912 mIU/ml, 8 dni po terminie spodziewanej miesiączki? Nie ciąża, więc generalnie nie powinno być go chyba wcale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.krak Re: poziom BHCG 01.08.06, 20:25 do 2,7 lub 5,0 nie ciąża to zalezy od norm w labie, ktoz ci powiedział ze masz miec zero???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: poziom BHCG IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.08.06, 20:37 czyli niekoniecznie muszę mieć zero? Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś Bo ja się cały czas zastanawiam skąd u mnie ten hormon, skoro nie jestem w ciąży... Na wyniku mam podane, że norma u kobiet nieciężarnych to od 0 do 5,3 mIU/ml. Czyli 0,912 oznacza, że wszystko ok? Boże, a ja już sobie wynajduję jakieś cysty i inne takie. Ale to moja hipochondria... Ciężko się żyje z takim zaburzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: poziom BHCG 02.08.06, 06:10 tak, ja jeszcze niegdy nie maiłam 0 i nie słyszałam aby ktos miał. nqjmniej co miałam to ponizej 1, a było i 2,58 i to tez nie ciaza Odpowiedz Link Zgłoś