adaspy 08.08.06, 18:58 Biore tabletki od ponad 2 lat i zapomnialam wziac jednej czy po takim czasie brania tabletek mozna zajsc tak szybko w ciaze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: Co z tymi tabletkami 09.08.06, 07:51 wiesz co ja biorę tabletki od kilkunastu lat (z przerwą na 2 ciąże - planowane) ale zdarza mi się czasem że zapomnę 1 tabletki - wtedy dla pewności używamy gumek do końca cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Nie wydaje mi się. 09.08.06, 09:38 Pewnie jeszcze jest w miarę istotne, której zapomniałaś, ale nie sądzę, by organizm wracał do płodności ekspresem. Mam za sobą kilka lat brania pigułek, kilkakrotnie zapominałam o jednej, czasami orientowałam się następnego dnia i brałam dwie (w odstępie 12 godzin) a dwa razy zorientowałam się pod koniec cyklu, kiedy okazało się że powinnam skończyć listek pigułek we wtorek, a mam jeszcze jedną na środę. W ciążę nie zaszłam, wydaje mi się że prawdopodobieństwo nie jest duże, niemniej jakieś jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś