Dodaj do ulubionych

jak przesunąć okres?

22.10.06, 09:31
słuchajcie dziewczyny czy da sie bezproblemowo "przesunac" okres o pare dni
biorac tabletki. Tak sie zlozylo, ze ostatnia tabletke biore zawsze w srode.
W sobote zwykle pojawia sie miesiaczka a w pon. 6 XI mam wizyte u gina.
Dodam, ze juz 3 razy przekladalam wizyte, wlasnie z powodu okresu. I na ta
wizyte musze isc. Co robic?
dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia. Re: jak przesunąć okres? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 10:05
      skoro wiesz, ze krwawienie z odstawienia zaczyna sie w sobote, to po co umawiasz
      sie na poniedzialek?
      mozesz nie robic przerwy i wtedy w ogóle nie masz krwawienia
    • 83kimi Re: jak przesunąć okres? 22.10.06, 15:11
      Weż kilka tabletek więcej, a następnym razem zanim się zapiszesz na wizytę -
      oblicz, kiedy będziesz miała okres, przecież przy tablwtkach anty to dziecinnie
      proste!!!
      • Gość: adsa_21 Re: jak przesunąć okres? IP: *.aster.pl 22.10.06, 16:02
        wiem ze to proste ale za kazdym razie gdy zadzwonie recepcjonistka zapisuje
        mnie dokladnie w te dni kiedy mnam okres!
        • lilith76 Re: jak przesunąć okres? 22.10.06, 20:28
          ale za kazdym razie gdy zadzwonie recepcjonistka zapisuje
          > mnie dokladnie w te dni kiedy mnam okres!

Mnie recepjonistka zapisuje w takie dni, kiedy nie powinnam mieć okresu (bezpigułkowa jestem, więc trudo ustalić) - otwarcie mówię jej, że jej propozycję terminu musze chwilę posprawdzać z kalenandarzem i w razie czego proszę o inny termin...
        • Gość: Kimi Re: jak przesunąć okres? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:06
          A nie mozesz powiedziec, ze dany dzien Ci nie pasuje?
    • Gość: kasielle Re: jak przesunąć okres? IP: *.lanet.net.pl 22.10.06, 20:43
      Nie rób po prostu przerwy tzn. jak w srode wezmiesz ostatnia tabletke ztego
      opakowania, to w czwartek wez pierwsza z kolejnego opakowania. przerwe zrobisz
      normalna po skonczenu tego drugiego opakowania (tak samo jak zawsze wczesniej).

pozdrawam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka