ewcialinka 08.12.06, 09:16 mam to z przerwami około tygodnia..nieraz 15 minut nieraz kilka godzin..teraz tez jak pijana chodzę..od czego to może byc..w ciazy nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.fiorella Re: zawroty głowy 08.12.06, 09:24 kochana ty sie nie zastanawiaj tylko marsz do lekarza ogolnego a potem to chyba do neurologa i zbadaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: zawroty głowy 08.12.06, 09:30 z przemęczenia, niewyspania, niedotlenienia, od niskiego ciśnienia, złego odżywienia, problemy neurologiczne, problemy z błednikiem i mase innych, takze albo lekarz albo miłego kołowania ja tak mam bo ciśnienia mi brak i snu lekarz powiedział, ze taka uroda i że jak tak bedzie długo to bede zyć wiecznie, bo przy takim ciśnieniu to sie organizm mało złużywa, niezłe co? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczna1 Re: zawroty głowy 08.12.06, 09:31 Dokładnie tak , przyczyn może być wiele - u mnie zawroty głowy są spowodowane zmianami w odcinku szyjnym kręgosłupa. Czy poza zawrotami masz jeszcze inne objawy np. nudnosci, wymioty? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: zawroty głowy 08.12.06, 09:32 moze byc duzo przyczyn, na pewno nie lekceważ tego, u mnie plus inne objawy wykazaly problemy z tarczyca Odpowiedz Link Zgłoś
simba28 Re: zawroty głowy 08.12.06, 09:36 Idź do lekarza. Ja też miałam zawroty głowy - co prawda rzedziej, ale lekarz stwierdził duże niedociśnienie. Poza tym jak dłużej stałam np. 15 min w kościele to robiło mi się słabo i mdlałam. Ale wszystkie wyniki - poza tym ciśniniem miałam super. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: zawroty głowy 08.12.06, 10:25 to sie wybiore do lekarza..oprócz zawrotów nic mi nie dolega...niewyspana jestem fakt..synek budzi mnie w nocy często...nerwy tez są..ale pójde sprawdzic..w tamten piątek na zakupach ludzie mysleli ze jestem pod wplywem Odpowiedz Link Zgłoś