calineczka79 29.10.04, 15:46 Hej Aga! Zapisałam się do Twojego doktora. Trochę mam pietra, ale mam nadzieję, że będzie OK. A jak mi się nie spodoba to będę próbować dalej :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka79 Re: AGAKRA :-) 29.10.04, 15:48 A i zapomniałam, zapraszam na czat. Onet, pokój PCO, w grupie tematyczne :-) Odpowiedz Link
agakra Re: AGAKRA :-) 29.10.04, 21:07 calineczka79 napisała: > Hej Aga! Zapisałam się do Twojego doktora. Trochę mam pietra, ale mam > nadzieję, że będzie OK. A jak mi się nie spodoba to będę próbować dalej :-) Spokojnie, rzeczywiscie jest troche przemadrzaly, ale zyczliwy. Zawsze uwazalam, ze to przysadka mozgowa zle pracuje, a tu guzik, to trzustka i insulina. Facet jest bardzo mily i sympatyczny i nic zlego o innym lekarzu nie powie. Bo moj w novum przegial z lekami i zrobil mi torbiel 5,7 mm. Oczywiscie stwierdzil, ze troche inaczej on by dawkowal, no ale dr W to bardzo ceniony fachowiec itp. Mam nadzieje, ze na tobie sie spodoba. Bo wydaje mi sie, ze trafilam do fachowca od pco, ktory doprowadzie do ciazy a przede wszystkim do rozwiazania. Daj znac jak ci poszlo. Ja we wtorek ide po koperte z instrukcja, co dalej, jakie badania. Milego wekendu Aga. Odpowiedz Link
iwtryf Re: AGAKRA :-) 09.11.04, 14:51 haah, mozemy sobie przebic piatke... 16go mam wizyte u endo, juz ze wszystkimi wynikami badan, ciekawe co mi zaleci, ponoc jest specjalistka od pcos.. Odpowiedz Link
agakra Re: AGAKRA :-) 09.11.04, 16:52 a też chodzisz do Dubrawskiego? Ja na razie mam torbiel i czekam az to g sie wchlonie. Badania immunologiczne robię dopiero 18.11. Na razie odpoczywam, pewnie na wyniki trzeba bedzie troche poczekac, pozniej beda swieta i sylwester. Także mam luz blues, pełen sponton. Odpowiedz Link
iwtryf Re: AGAKRA :-) 17.11.04, 14:17 juz po wizycie... nie nie chodze od niego, nie staram sie na razie o dziecie, wiec nie musze, chodze do bardzo dobrej endo ze szpitala bielanskiego. niestety ciag dalszy badan, bo procz jajnikowego pcos wykryto mi nadczynnosc kory nadnerczy i teraz trzeba poznac przyczyne tego... dubrawski wyslalby mnie chyba na ksiezyc. niepodobna, tyle schorzen w jednym organizmie.. Odpowiedz Link
agakra Re: AGAKRA :-) 17.11.04, 17:35 my kobiety to jestesmy biedne, tyle g... sie nas czepia. Ja jestem po badaniach immunologicznych. Jutro pedze sprawdzic co z ta torbiela na moje oko sie nie wchlonela i pytanie co dalej? Odpowiedz Link
iwtryf Re: AGAKRA :-) 19.11.04, 13:35 a co to sa wlasciwie te badania immunologczne? jeszcze sie tym nie interesowalam, a moze powinnam, na co to jest? co i pod jakim katem ma to cos sprawdzac? Odpowiedz Link
agakra Re: AGAKRA :-) 19.11.04, 16:11 generalnie robi sie je po poronieniu. Nie wszyscy to robia, ale ja po prostu chce wiedziec. Chodzi o przeciwciała, czy np. nie produkujesz czegos co nie pozwala donosić ciązy. Może mieć je ty albo mąż, albo obydwoje. Odpowiedz Link