IP: *.chello.pl 01.02.07, 22:43
stalo sie to przed chwila i nie wiem co mam myslec i co robic.Bylam w
toalecie.I muszli klozetowej pojawila sie krew,czerwona jasna.Nie
manstruacyjna tylko z odbytu.Jejku jaki wstyd.Przy wyproznianiu nawet nic
mnie nie bolalo.Co to jest??
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:45
      dobrze, a teraz - zanim poczytasz sobie w sieci o hemoroidach, wytłumacz mi -
      DLACZEGO WSTYD?
      • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re: krew IP: *.chello.pl 01.02.07, 22:51
        Czytalam o hemoroidach i szczerze mówiąć oprocz tej krwi nic innego do objawow
        choroby hemoroidanej nie pasuje.Ale w kazdym razie do jakiego ekarza sie z tym
        wybrac??A wstyd?moze dlatego,ze to nietypowa sytuacja dla mnie .
        • Gość: zuza Re: krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:52
          to poczytaj jeszcze ogólnie o krwi z odbytu i idż do proktologa

nie wiedziałam, ze nietypowa sytuacja to wstyd, ciekawa interpretacja
        • cza_arna Re: krew 02.02.07, 11:40
          Ja bym się najpierw wybrała do ogólnego lekarza (rodzinnego) a nie od razu
          leciała do proktologa (zresztą do którego chyba trzeba mieć skierowanie, ale nie
          jestem pewna), zreszta i tak by do niego były niezłe kolejki (jak do każdego
          specjalisty w naszym kraju) więc lepiej najpierw pogadać z ogólnym, Da Ci pewnie
          skierowanie na badanie krwi oraz kału i dopiero po wynikach badań ewent wyda
          skierowanie.

> Czytalam o hemoroidach i szczerze mówiąć oprocz tej krwi nic innego do objawow
          > choroby hemoroidanej nie pasuje

Jak nic nie pasuje do hemoroidów to może być to jakieś zapalenie jelit (czemu
          mogą towarzyszyć zaparcia i/lub biegunki, często występujące naprzemiennie).
    • Gość: milka Re: krew IP: 62.148.83.* 02.02.07, 12:52
      To zaden wstyd, chyba ze w toalecie nie bylas sama (w sensie: w kabinie)wink)
      Ale jesli nawet to moj wstyd bralby sie bardziej z publicznego wydalania niz z
      tego co wydalamwink)
      Ale do rzeczy: zanim sprawdzisz wszystkie mozliwe choroby pomysl czy
      przypadkiem wczoraj nie jadlas np. buraczkow. A teraz ja Tobie opowiem cos i to
      jest dopiero wstyd: ja tez kiedys spanikowalam na maksa, prawie ze sama sobie
      zrobilam badanie per rectum a tutaj niespodzianka: w chwili naglego olsnienia
      przypomnialam sobie o tych cholernych buraczkach i zaczelam rechotac co
      przyprawilo sasiadke w kabinie obok o skrajne zdziwienie, ale nie tlumaczylam
      jej bo to dopiero bylby wstyd wink))))
    • Gość: julka23 Re: krew IP: 82.160.85.* 02.02.07, 14:56
      heheh ja też raz miałam akcję z tymi buraczkami smile)) patrze i zdziwienie "
      przecież na okres jeszcze za wsześnie" i wogóle przecież krew mentruacyjna nie
      jest taka rzadka i nagle olśnienie że babcia od dówch dni pasła mnie domowej
      roboty buraczkami smile)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka