Dodaj do ulubionych

Orgametril - pilne!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:22
Witam .Jeśli któraś z Was brała te tabletki to proszę napiszcie jak się przy
nich czułyście,czy miałyście jakieś plamienia w trakcie brania ,ile dni po
odstawieniu dostałyście miesiączkę.Ja mam je brać od 14-25 dnia cyklu na
uregulowanie cykli.Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • rachela27 Re: Orgametril - pilne!!! 12.07.07, 14:40
      Ja brałam już jakieś 4 razy i nie mialam żadnych skutków ubocznych.
    • rachela27 Re: Orgametril - pilne!!! 12.07.07, 14:41
      Jakieś 3,4 dni po była miesiączka.
      • Gość: magda Re: Orgametril - pilne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:22
        u mnie tak samo, 0 skutków ubocznych, miesiączka po 3-4 dniach, Raz tylko
        czekałam na nią 2 tygodnie po odstawieniu...
    • mama_piotrka07 Re: Orgametril - pilne!!! 14.07.07, 11:42
      Mnie było strasznie niedobrze więc odstawiłam po 2 cyklach. Ale to dawno było i
      już potem brałam inne.
      • Gość: Ewka Re: Orgametril - pilne!!! IP: 80.54.174.* 14.07.07, 14:33
        Ja miałam plamienia zawsze w połowie cyklu.Czułam sie po nim dobrze ale
        przybrałam na wadze.Brałam go 2 lata
        • Gość: Elżbieta Re: DO Ewa Orgametril - pilne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:17
          Jak długo miałaś te plamienia w połowie cyklu-ile dni
          • Gość: Ewka Re: DO Ewa Orgametril - pilne!!! IP: 80.54.174.* 14.07.07, 22:01
            Oj bardzo roznie,czasem jak zaczęlam plamic 14-16 dzien cyklu to plamiłam do
            samej miesiączki.Miesiaczki miewałam długie potem 5 dni przerwy i znowu plamienie.
            • Gość: Elżbieta Re: Orgametril - pilne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:45
              Czy ktoras z Was również miała plamienia przy tym leku???Nie wiem czy zaczać go
              od jutra brac czy dopiero jak wróce z wakacji.Myślałam aby zamiast tego leku
              wziąśc w 28 dniu cyklu przez 4 dni po 2 tabletki pod język Luteine na wywołanie
              miesiączki,w kolejnym cyklu czyli po powrocie z wczasów też wziąść luteine w
              28 dniu cyklu(2x dziennie 2 tabletki przez 4 dni i od tego cyklu w 14 dniu
              zacząć dopiero brac ten orgametril.Doradzcie coś bo mój ginekolog jest na urlopie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka