Gość: zlosnicaa333 IP: *.myslowice.pl 24.09.07, 10:24 Czy miala któraś z was zapalenie pochwy ????jakie objawy????jakie leczenie?dzieki z góry za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Młoda Re: zapalenie pochwy IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.07, 11:39 W tyum forum jest wiele takich tematow o grzybicy pochwy i zapaleniu poszukaj troche nizej a napewno kilka znajdziesz i poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anul-a32 Re: zapalenie pochwy 24.09.07, 16:50 SUPER sposób przetestowałam .....szklanka przegotowanej wody i 2 łyżki octu.... naprawdę działa i żaden lek tak szybko nie podziała :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
anul-a32 Re: zapalenie pochwy 24.09.07, 16:53 sorry nie dopiusałam należy sie podmyć tym roztworem (nie pić)hihi w czasie zapalenia codziennie,potem powtarzać co 2 dni komfort gwrantowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosnica333 Re: zapalenie pochwy IP: *.myslowice.pl 25.09.07, 09:49 A to przepis od lekarza czy taki domowy?Bo ja mam problemy z moczem wczesniej mialam zapalenie pecherza i teraz mam takie dziwne upławy i swedzenie i nie wiem czy to od tego czy cos sie dzieje bylam u lekarza ale nic nie stwierdził byłam normalnie badana i mialam usg do pochwowe nie mialam robionej cytologi bo robił mi pół roku temu a powiedział ze raz na rok wystarczy i nie wiem czy przez te badania co mi robil tego nie da sie stwierdzic czy po prostu te objawy mam od tych problemów z moczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
anul-a32 Re: zapalenie pochwy 25.09.07, 12:25 od znajomej ginekolog ten przepis ponieważ żadne leki na mnie nie działały,a to naprawdę po 2 dniach czułam efekty i wszystko wróciło do normy.Ja jestem jakaś inna chyba bo nie mogę stosować żadnych preparatów do higieny intymnej bo zaraz wracają niemiłe swędzenia itp.a po tym wszystko ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gg_g Re: zapalenie pochwy 24.09.07, 13:07 możesz też zajrzeć na zdrowieintymne.pl To dobry serwis i zawiera informacje na temat różnych dolegliwości intymnych Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: zapalenie pochwy 26.09.07, 11:36 A czy te podmywanie sie wodą z octem to nie zaszkodzi.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gg_g Re: zapalenie pochwy 26.09.07, 20:53 Trzeba pamiętać, że stosowanie irygacji - podobnie jak źle rozumiana higiena - niszczy naturalną florę bakteryjną pochwy, która odbudowuje się dopiero po 48 - 72 godzinach. Lepiej słuchac profesjonalnych rad a nie domowych sposobów Odpowiedz Link Zgłoś