Gość: magdaaa IP: 80.55.239.* 22.01.08, 13:35 Chodzi mi o zarobaczenie organizmu owsiki itp robale. Jakie one dają objawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: Jakie objawy dają robale? 22.01.08, 14:06 google ukradli? wpisz owsiki, tasiemiec, objawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja222 Re: Jakie objawy dają robale? IP: 83.2.174.* 22.01.08, 14:33 do eciepecie8. To juz drugi temat w ktorym spotykam sie z twoimi wypowiedziami... Czy ty naprawde nie potrafisz byc ludzka i serio podejsc do problemow?? Przeciez to jest zenujace... Zajmij sie lepiej swoimi sprawami , przysluzysz sie wielu osobom. Widać ze nie masz przyjaciol skoro szukasz rozrywki po forach... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie objawy dają robale? IP: *.tpnet.pl 22.01.08, 14:40 hehehe... co za debil, kolejny, ktory nie potrafi skorzysac z googli... czy anonimowa osoba na forum jest madrzejsza niz artykul w internecie??????????????????????????????????????????????? GOOGLE to genialna sprawa!!!! no, ale leniwi i tępi zawsze zapytaja na forum... bo im sie nie chce szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie objawy dają robale? IP: 193.0.242.* 22.01.08, 14:53 powstrzymaj się od komentarzy i ocen z łaski swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie objawy dają robale? IP: *.tpnet.pl 22.01.08, 14:56 z łaski swojej bede odpowiadala tak, jak mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie objawy dają robale? IP: 193.0.242.* 22.01.08, 15:17 twoje prawo. Ja je szanuję w przeciwieństwie do ciebie. Nie wyzywam od debili, chociaż zaśmiecasz forum i nie wnosisz do wątku, odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie. Czyżby kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaaa Re: Jakie objawy dają robale? IP: 80.55.239.* 22.01.08, 14:13 Ja się pytam ludzi którzy mieli pasożyty, czytałam na ten temat ale chcę zasięgnąć ich opinii na ten temat, więc jeśli nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii to lepiej nie odzywaj się w ogóle bo nikt tu nie jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie objawy dają robale? IP: 193.0.242.* 22.01.08, 14:31 oj objawów może być mnóstwo zarówno tych typowych: - ból brzucha często po posiłku - nudności - wymioty - świąt w okolicach odbytu - niepokój nocny - itp po objawy często nie kojarzone z pasożytami - odczyny alergiczne - świąd, wysypka - przy glizdnicy, lambliach - wysoki TOTAL IgE - glizdnica, lamblioza - kaszel, wysoka gorączka - glizdnica, jeden z etapów rozwoju pasożyta polegający na wędrówce larw do płuc (gorączka), kaszel odksztusza larwy, a nosiciel je połyka - tak dostają sie do przewodu pokarmowego, gdzie rozwijają się dalej - ciągła ochota na słodycze - objawy ze strony układu nerwowego, dziwne pobudzenie, itp - lamblioza Powyższe objawy "przerabiałam" i "przerabiam" ze swoimi dziećmi, które ciągle coś "przynoszą" Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: Jakie objawy dają robale? 22.01.08, 15:27 Ja dopiszę coś jeszcze. Nie wiem czy u wszystkich tak to wygląda, ale u synka moich znajomych jest tak, że nie potrafi znieść zapachów takich jak ogórki kiszone, sok pomidorowy, takie intensywne. Ma wymioty i właśnie nie po jedzeniu, tylko jak poczuje jakiś zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Jakie objawy dają robale? 22.01.08, 15:38 w ciągu ostatnich dwóch tygodni były chyba ze dwa wątki na tym forum o robalach...poszukaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaaaa Re: Jakie objawy dają robale? IP: 80.55.239.* 22.01.08, 17:00 Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiaczek Re: Jakie objawy dają robale? IP: *.chello.pl 22.01.08, 17:10 Przerabiałam owsiki. Jednym z objawów jest świąd odbytu oraz malutkie, białe glistki w kale. Do tego dochodzą ciągły apetyt i wzdęty brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś