Gość: mmii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 13:20 Witam, Co oznacza stolec w formie bobków od trzech tygodni? Stolec jest codziennie lub co dwa dni. Jest to młoda osoba. Co to może oznaczać? jak to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Stolec jak Bobki od 3 tygodni?????????? 29.01.08, 13:40 Może to forma łagodnego zaparcia. W stresowych czasach miałam podobnie Poszukaj diety oczyszczającej jelita - dużo wody, błonnika, ciemne pieczywo, suszone śliwki, jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
agiatami helikobakter pyroli 30.01.08, 14:37 moze zrobilam literowke. rodzinny zleca ci badanie krwi i 2 antybiotki . one sa specjalnie z parowane i inna para moze byc tansza . kazda moze wywolywac mdlosci,ktore trzeba wytrzymac. to nic z wrzodami,zgaga. mnie zaczelo meczyc pod koniec 2 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Stolec jak Bobki od 3 tygodni?????????? IP: 212.182.106.* 31.01.08, 17:35 A nie jadłaś ostatnio więcej serków wiejskich? Kiedyś tak miałam,samo minęło, to nie jest żaden objaw patologiczny...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś