zxx1 19.08.03, 17:27 Czy jest możliwe, aby pod wpływem tabletek antykoncepcyjnych zwiekszyła mi sie ochota na seks? Zaznaczam,że tabletki zacełam łykać tydzien temu, pierwsz raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starlette Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 19.08.03, 17:39 Jest możliwe, choć zazwyczaj bywa na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
olabs Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 19.08.03, 18:13 A może to psychika, twoja podświadomość czy jakby to nie nazwać po prostu jesteś bardziej wyluzowana, masz pewność że nie zajdziesz i dzięki czemu masz ochotę na sex. Bowiem po tabletkach to raczej zmniejsza się ochota na figle, szczególnie przez dokuczliwą suchość pochwy - oczywiście nie u wszystkich kobiet i nie po wszystkich tablekach. Odpowiedz Link Zgłoś
starlette Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 19.08.03, 18:17 Na większości ulotek informacyjnych pigułek napisane jest ze może wystapić zmiana libido, a nie spadek libido, ja też zazwyczaj obserwowałam większą ochotę na seks po pigułkach,a suchości żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 20.08.03, 14:55 zgadzam się z olabs. Się po prostu poczułaś pewnie zażywając pigułki. Ja walczę z problemem odwrotnym właśnie po rozpoczęciu kuracji pigułkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.so Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 20.08.03, 15:05 Dziewczyny, którym zwiększyło się libido, napiszcie jakich tabletek w takim razie używacie? wiem, że nie ma reguły, ale może.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
starlette Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 21.08.03, 08:16 U mnie tak było po cileście , ale odstawiłam bo miałam bóle głowy Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 21.08.03, 09:29 ze mnie cilest zrobił suchą pustynię i na razie dałam spokój hormonom. też jestem ciekawa jaka zmiana pomogłaby mi w przyszłosci? Odpowiedz Link Zgłoś
starlette Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 21.08.03, 09:39 Po zastanowienu dochodzę do wniosku ze właściwie po wszystkich pigułkach wzrasta mi apetyt na seks, tak jak na żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 21.08.03, 10:50 szczęściara (jeżeli chodzi o seks, nie o jedzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
pep5 Re: WIĘKSZA OCHOTA NA SEKS 29.08.03, 10:41 Oczywiście.Ja na początku brania pigułek miałam ogromną ochotę na sex, jednak z czasem to sie zmieni, organizm się przyzwyczai i możesz kompletnie stracic ochotę na sex. Odpowiedz Link Zgłoś