dziubasekk 27.05.08, 17:37 Witam Poradźcie, proszę, jakieś domowe sposoby Biorę leki, ale nie mam już siły.Nie dość, że latam co 5 minut to jeszcze strasznie boli przy siusianiu Pierwszy mój raz z tą chorobą i nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Zapalenie pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:08 Z domowych sposobów, polecam picie wody z sokiem z cytryny w ilości 2l dziennie, oraz tabletki Urinal. Możesz także spróbować nasiadówek. Uważaj aby nie siadać na zimnym, unikaj zmarznięcia stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: Zapalenie pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:23 ja tez to mam juz od dawien dawna, jedynie to lagodze skutki. pije duzo napojow, szczegolnie cocacoli Odpowiedz Link Zgłoś
edytta5 Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 21:52 popieram porady Majki czyli Urinal i cieple napoje z cytryna i trzymaj sie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 22:08 polecam wyszukiwarke, skarbnica wiedzy na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Zapalenie pęcherza IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 22:41 Nic dodać, nic ująć: nasiadóweczki i dużo płynów, trzeba przeczekać. A na przyszłość pamiętaj o profilaktyce, bo to lubi wracać niestety Ja miałam już kilka razy. Teraz wystarczy, że przejdę na bosaka po domu i już pęcherz odczuwam... Odpowiedz Link Zgłoś
majka-pl Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 23:15 Gość portalu: mm napisał(a): > kilka razy. Teraz wystarczy, że przejdę na bosaka po domu i już pęcherz odczuwa > m... Mam dokładnie tak samo, w ogóle nie mogę chodzić boso nawet w lecie. Tak jak pisałam wcześniej o piciu dużej ilości wody z sokiem z cytryny, mi zawsze to pomagało. Trzeba pamiętać żeby pić dużo i często siusiać, nigdy nie wolno przytrzymywać moczu! Teraz bardzo pomaga mi Urinal, 2 tabletki pomagają. Kiedyś piłam różne zioła, nawet mam gdzieś w domu skład mieszanki na pęcherz. Należy także pamiętać o higienie i najlepiej bawełnianej bieliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasekk Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 23:19 Dziękuję Wam bardzo Wiem,że wyszukiwarka to skarbnica, ale jednak czasem lepiej jest o sprawdzone sposoby zapytać, niż o czystą teorię No to zabieram się za wodę z cytryną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ensoleillement Re: Zapalenie pęcherza IP: *.icpnet.pl 27.05.08, 23:54 chodzi mi o forumową wyszukiwarkę, walczę z pęcherzem kilka lat, wiem o tym wiele- udzielałam sporo odpowiedzi w poprzednich wątkach, pojawiają sie bardzo często. oczywiście nie musisz szukac, jeśli nie chcesz, ale wystarczy wpisać "pęcherz" w okienko a dowiesz się wiecej, ode mnie i innych Odpowiedz Link Zgłoś