Dodaj do ulubionych

Zapalenie pęcherza

27.05.08, 17:37
Witamsmile
Poradźcie, proszę, jakieś domowe sposobysmile
Biorę leki, ale nie mam już siły.Nie dość, że latam co 5 minut to jeszcze strasznie boli przy siusianiusad
Pierwszy mój raz z tą chorobą i nie wiem co robić sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Zapalenie pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:08
      Z domowych sposobów, polecam picie wody z sokiem z cytryny w ilości 2l dziennie,
      oraz tabletki Urinal. Możesz także spróbować nasiadówek. Uważaj aby nie siadać
      na zimnym, unikaj zmarznięcia stóp.
      • Gość: agiee1988 Re: Zapalenie pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:23
        ja tez to mam juz od dawien dawna, jedynie to lagodze skutki. pije duzo napojow,
        szczegolnie cocacoli
    • edytta5 Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 21:52
      popieram porady Majki czyli Urinal i cieple napoje z cytryna i
      trzymaj sie cieplo.
    • ensoleillement Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 22:08
      polecam wyszukiwarke, skarbnica wiedzy na ten temat
    • Gość: mm Re: Zapalenie pęcherza IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 22:41
      Nic dodać, nic ująć: nasiadóweczki i dużo płynów, trzeba przeczekać. A na
      przyszłość pamiętaj o profilaktyce, bo to lubi wracać niestetyuncertain Ja miałam już
      kilka razy. Teraz wystarczy, że przejdę na bosaka po domu i już pęcherz odczuwam...
      • majka-pl Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 23:15
        Gość portalu: mm napisał(a):

> kilka razy. Teraz wystarczy, że przejdę na bosaka po domu i już pęcherz odczuwa
        > m...

Mam dokładnie tak samo, w ogóle nie mogę chodzić boso nawet w lecie. Tak jak
        pisałam wcześniej o piciu dużej ilości wody z sokiem z cytryny, mi zawsze to
        pomagało. Trzeba pamiętać żeby pić dużo i często siusiać, nigdy nie wolno
        przytrzymywać moczu!

Teraz bardzo pomaga mi Urinal, 2 tabletki pomagają. Kiedyś piłam różne zioła,
        nawet mam gdzieś w domu skład mieszanki na pęcherz.

Należy także pamiętać o higienie i najlepiej bawełnianej bieliźnie.
        • dziubasekk Re: Zapalenie pęcherza 27.05.08, 23:19
          Dziękuję Wam bardzosmile
          Wiem,że wyszukiwarka to skarbnica, ale jednak czasem lepiej jest o sprawdzone sposoby zapytać, niż o czystą teorięwink
          No to zabieram się za wodę z cytrynąwink
          • Gość: ensoleillement Re: Zapalenie pęcherza IP: *.icpnet.pl 27.05.08, 23:54
            chodzi mi o forumową wyszukiwarkę, walczę z pęcherzem kilka lat, wiem o tym
            wiele- udzielałam sporo odpowiedzi w poprzednich wątkach, pojawiają sie bardzo
            często. oczywiście nie musisz szukac, jeśli nie chcesz, ale wystarczy wpisać
            "pęcherz" w okienko a dowiesz się wiecej, ode mnie i innychsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka