yousta1 19.09.03, 17:09 Odebrałam dziś wyniki norma:1,5-20 a u mnie 21,5 Oczywiście mam nadzieję, ze to ciąża ale potrzebuję Waszej opinii co o tym sądzicie. Z góry WIELKIE dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemka1 Re: Progesteron-HELP :) 19.09.03, 18:18 Hej Yousta, mam nadzieje, ze to ciaza, ale na podstawie tego wyniku trudno cos powiedziec. Je tez mam wysoki progesteron, ponad norme, po prostu ten typ tak ma, ale niestety nie swiadczy to o ciazy Dobre chociaz, ze nie mamy niedoboru, bo wtedy trzebaby suplementowac. Trzymam kciuki Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
yousta1 Re: Progesteron-HELP :) 19.09.03, 18:35 Beemeczko Tak się cieszę,że znów jesteś!!!! Ja juz chba naprawdę świruję z tym dzieciakiem! tyle nerwów przez takiego małego brzdąca!!!!! A co u Ciebie-jakieś starania? Napisz koniecznie! Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Progesteron-HELP :) 19.09.03, 18:46 Ja tak szybciutko, bo zaraz wychodze na pociag i nie bedzie mnie do konca tygodnia. Mam podejrzenie PCO, ale jeden pecherzyk urosl i pekl, jak wykazalo USG, wiec z niesmialoscia czekam na termin miesiaczki. A kysz, gin, przepadnij!!! Buziaczki, zycze cierpliwosci Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś