Dodaj do ulubionych

plamienie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:38
zaczne od poczatku . mniej wiecej 16-17 pazdziernika zaobserwowalam
zabarwiony sluz/plamienie. myslalam ze to owulacyjne plamienie,
jednak nie bardzo zgadzalo mi sie to z moim cyklem.tydzien pozniej,
czyli 24 dostalam okres, mozna powiedziez ze byl normalny i trwal do
31. przez sobote i niedziele lekko plamilam, pomyslalam sobie -
dziwne juz 7 dni sam okres i plamienie? (dodam ze wspolzylam wlasnie
w sobote 1 listopada). myslalam ze to sie zmieni i sie pomylilam, bo
od poniedzialku nadal zauwazalam "przybrudzony" sluz.

we wtorek lub srode wspolzylam,i wczoraj zauwazylam ze sluz jest
bardziej czerwony. dzisiaj sprawdzilam i nadal mam zabarwiony sluz

dziewczyny powiedzcie mi, czy to jest normalne? bo nigdy mi sie
chyba tak nie zdazylo zebym plamila po okresie jeszcze przez tydzien.
brzuszek mnie lekko bolal, nie non stop a tak raz lekko. jeszcze
jakos odczuwalam na poczatku tygodnia bol jajnika ;/

czy to moze byc przez stres, zmeczenie?

Obserwuj wątek
    • Gość: agiee1988 up IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.08, 20:23
      • Gość: bea Re: istnieje prawdipodobienstwo, ze mozesz byc w IP: *.pools.arcor-ip.net 07.11.08, 20:32
        ciazy? mozliwe tez, ze masz torbiel, albo przedluzyl ci sie od tak
        okres. czasem organizm potrzebuje wiecej czasu na "oczyszczenie"
        sie i kobieta krwawi nieco dluzej. ja osobiscie po 2 tygodniach
        udalabym sie do ginekologa...
    • Gość: gosc zaczyna się nowa epopeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:37
      chłopak wrócił na urlop czy na dłuzej? no, to do którego ginekologa idziemy tym
      razem - biegłego sądowego czy tego drugiego? wink
      • Gość: agiee1988 Re: zaczyna się nowa epopeja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.08, 20:41
        jesli chodzi o ciaze to kurde nie wiem. moj facet wyjechal 31 lipca i wrocil 7
        pazdziernika (zeby nie bylo, ze jakas zdrada;p) . poprzedni okres chyba mialam
        19 pazdziernika (?) od jego powrotu uprawiamy seks zasadzie w gumce, bo on lubi
        gumke (a to numer, nie? ) , tylko dwa razy chyba nie bylo gumki ( a seks
        uprawiamy do 3 razy w tygodniu maksymalnie)

(ogolnie jestem zabezpieczona spirala)
        • Gość: agiee1988 aha, jesli chodzi i gin. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.08, 20:46
          bylam we wrzesniu u gin (nie moja, tylko inna - prywatnie) ona zbadala mnie na
          fotelu i powiedziala ze wszystko jest w porzadku (przez chwile mialam na mysl ze
          to moze krwawienie po stosunku) - czyli wywnioskowalam ze nie mam "nadzerek"
          itp. na monitorze przy usg (pochwowe i brzuszne) zauwazyla ze jeden jajnik jest
          za duzy, jak na norme. przepisala 2 leki - czopki. nie dobralam tego do konca,
          bo przechodzilam jakas "grype zoladkowa" (jak sie okazalo wszyscy z mojego
          otoczenia to przechodzili).

takze mam teraz metlik. chcialam isc do lekarki prywatnie dzisiaj (do tej w/w)
          jednak chlopak powiedzial zebym poszla dopiero w poniedzialek, na spokojnie.
        • Gość: ;-) Re: zaczyna się nowa epopeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:14
          hm... nie chce z tobą bez gumki? hm....
          • Gość: agiee1988 Re: zaczyna się nowa epopeja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.08, 22:02
            kazdy ma swoja upodobania tongue_out
            to ma plusy, bo sperma jest z biorniczku ;p

(I wspolzycie po przyjezdzie mialo swoje konsekwencje takie ze mojego partnera
            strasznie swedzialo, dlatego uzywalismy potem gumek, jak widac nie potrzebnie bo
            to byl jednorazowy wybryk.)
            ale po tym co dzisiaj sie przydazylo, ze jednak jest prawdopodobienstwo napewno
            bedzie chcial uzywac gumek, a tym bardziej ze czytal na internecie ze spirala
            (nie wiem jaka) dziala do pewnego momentu,im blizej konca tym mniej zabezpiecza,
            choc nie spotkalam sie z taka opinia

wq testu w ciazy nie jestem, a test ktory kupilam to bobo test
            • Gość: bea Re: niezle. IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.08, 09:17
              to juz chyba masz odpowiedz na pytanie skad to krwawienie?
              poweikszony jajnik i nieleczony... a tabletek antykoncepcyjnych nie
              mozesz lykac? chyba, ze macie frajde bawiac sie w rosyjska
              ruletke...
              • Gość: agiee1988 Re: niezle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 10:31
                no jak moglam go leczyc jak mialam biegunke i nawet sie z domu nie moglam ruszyc
                a musialam ;/

>a tabletek antykoncepcyjnych nie
                > mozesz lykac? chyba, ze macie frajde bawiac sie w rosyjska
                > ruletke...

o co ci chodzi?
                moge lykac tabletki ale mi nie sluza

czyli jednak oznacza ze mam torbiel czy co?
                • Gość: bea Re idz lepiej jeszcze raz do gina IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.08, 11:43
                  i z nim pogadaj...
                  • Gość: agiee1988 Re: Re idz lepiej jeszcze raz do gina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 11:52
                    zamierzam isc w poniedzialek (mam nadzieje ze beda przyjmowac). chcialam isc w
                    piatek, ale z facetem spedzilam mile popoludnie, no i doradzil zebym poszla po
                    niedzieli, na spokojnie
                    • Gość: lil Re: Re idz lepiej jeszcze raz do gina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:28
                      Śmieszna jesteś. Zawracasz nam głowę, że nie wiesz co się dzieje,
                      plamisz od prawie miesiąca i odkładasz wizytę, by spędzic "miłe
                      popołudnia" z facetem.
                      Facet Ci doradził, bo liczy na seks przez weekend i tyle.
                      • Gość: bea Re: jesli chodzi o TE sprawy, IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.08, 13:20
                        czyli kobiece, to nie sluchalabym faceta tylko wlasnej intuicji. on
                        pewnie liczy na seksik weekendowy i nie w glowie mu najwidoczniej
                        twoje problemy.
                        sama piszesz, ze nie bralas lekow do konca bo bylas chora. po
                        wyzdrowieniu od razu lecialabym do gina lub przynajmniej bym do
                        niego zadzwonila i spytala sie co dalej robic? moim zdaniem ten
                        powiekszony jajnik i nie dokonczone przyjmowanie lekow jest powodem
                        tego dziwnego krwawienia.
                        • Gość: agiee1988 Re: jesli chodzi o TE sprawy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:35
                          ludzie, co wymyslacie ze partner liczy na seks weekendowy? znacie go? niee!!!
                          nawet jak mam lekki katar wysyla mnie trybem natychmiastowym do lekarza, wiec
                          nie wymyslajcie sobie histori ze partner nie przejmuje sie moim zdrowiem a liczy
                          na seks.
                          jak nie macie co robic to pojdzcie na spacer czy posprzatajcie sobie w domu a
                          nie wymyslajcie historyjek o gruszkach i pietruszkach

bylam u lekarza tydzien po wizycie kiedy sie okazalo ze mam powiekszony jajnik -
                          jak zrobilam badanie krwi (morfologia, ob i ca). pani dr powiedziala ze wyniki
                          mam w normie i tak nie moze nic zrobic i zebym przyszla w grudniu.
                          • Gość: agiee1988 lil, jaki miesiac?naucz sie liczyc kobieto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:38
                            mialam plamienie 3 dniowe(tego nie dopisalam) - tydzien przed okresem. tydzien
                            potem mialam okres ktory sie "przedluzyl"

wiec to chyba tygodniowe plamienie + tamte 3 dni , a nie miesiac (jakbys nie
                            wiedziala to cie oswiece ze miesiac ma 30/31 dni - wyjatek luty) chyba jest
                            roznica 13 dni a 30
                            • Gość: agiee1988 mialo byc 10 dni a nie 13* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:41
                              • Gość: uuuuuuuuuuuuu Re: mialo byc 10 dni a nie 13* IP: *.tpnet.pl 08.11.08, 14:31
                                Skoro masz nasze zdanie w d.u.p.i.e - to czemu udzielasz sie na tym
                                forum?
                                Zabieraj swoje zabawki i s.p.i.e.p.r.z.a.j do innej piaskownicy.
                                • Gość: agiee1988 Re: mialo byc 10 dni a nie 13* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 15:36
                                  ja nie mam waszego zdania w d.u.p.i.e tylko pisze sprostowania. nie moge patrzec
                                  na posty jak czlowiek wmawia cos czego nie ma.
                            • Gość: lil Re: lil, jaki miesiac?naucz sie liczyc kobieto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 14:52
                              Jakbyś nie wiedziała, to ja Cię oświecę- każde przedłuzające się
                              plamienie/krwawienie należy zdiagnozowac. Ja po 4 dniach plamienia
                              leciałam do lekarza po to, zeby miec spokojną głowę i nie zatruwac
                              poł soboty glowy tu na forum. Trzeba było isc wczoraj do lekarza.
                              Żadna z nas nie jest wróżką i nie wie jak długo plamisz, jeśli sama
                              tego nie napiszesz. Piszesz za to o pierdołach, które żadnej z nas
                              nie interesują - kiedy przyjeżdza twój facet, u jakiego ginekologa
                              byłaś,że wszyscy z twojego otoczenia przechodzili grypę
                              żołądkową...śmieszne.Jeśli dziś będziesz współżyc a potem plamic nie
                              zatruwaj nam juz glowy.
                              • Gość: bea Re: przede wszystkim to bym sie tez wstrzymala ze IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.08, 14:58
                                wspolzyciem zanim zrobilabym badania. piszesz troche o pie...ch
                                wiec nie dziw sie takiej reakji forumowiczek. niby sie martwisz,
                                ale z drugiej strony to olewasz. nie rozumiem takiego podejscia.
                                jesli widze, ze krwawie po stosunku to najpierw wstrzymuje sie z
                                uprawianiem seksu i obserwuje swoj organizm i przy okazji umawiam
                                sie na wizyte do specjalisty...
                                • Gość: agiee1988 Re: przede wszystkim to bym sie tez wstrzymala ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 15:35
                                  tyle ze ja nie wiem czy ja krwawie po stosunku, czy poprostu krwawienie i
                                  wspolzycie sie zbieglo razem.
                                  a po drugie moj partner nie lubi seksu wciagu okresu wiec moge miec pewnosc ze
                                  nie bedzie chcial jak ja plamie
                                  • Gość: agiee1988 Re: przede wszystkim to bym sie tez wstrzymala ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 16:02
                                    a w ogole, myslalam ze mi plamienia mina

po pierwsze : jestem na studiach i niestety zajecia koliduja wraz z przyjeciem
                                    ginekologa, i rejestrowac sie musze 7:30-8 a w tym czasie zaczynam zajecia
                                    (NFZ)
                                    po drugie nie jestem obecnie przygotowana finansowo na prywatna wizyte, fakt ze
                                    kosztuje 30 zl i badanie np usg 10 zl (to mi tylko robila) ale jest to jednak
                                    wydatek
                                    a po trzecie co mi to da jak mi lekarka przepisze leki za 40 czy 50 zl jak w
                                    przypadku 2 nie jestem przygotowana finansowo i tak np poprosze farmaceute o 1
                                    opakowanie (zamiast 2) czy wykupie 1 lek zamiast np 3, albo poprosze o tanszy
                                    zamiennik

;/
                                    • beniusia79 Re: szokda slow... 08.11.08, 19:22
                                      zalezy ciw ogole dziewczyno na twoim zdrowiu?!!!!!!!!!!!!
                                  • beniusia79 Re kochana, plamienia to nie okres 08.11.08, 19:21
                                    jesli twoje plamienia wygladaja jak okres to juz dawno powinnas
                                    byla poleciec do ginekologa...
    • Gość: boszszsz Re: plamienie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:01
      boszszsz, agiee, czy ty nam musisz regularnie zawracać głowę?
      jak plamisz nie wiadomo dlaczego - to idziesz do ginekologa, proste
      jak budowa cepa, innego rozwiązania nie ma
      i o ile pamietam to nie leczyłaś jajnika, bo ci przeszkadzała biegunka
      jako skutek uboczny
      • Gość: bea Re: jestes trollem? IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.08, 21:35
        moze nie doczytalam lub pogmatwalo mi sie wszystko. piszesz, ze nie
        bralas lekow do konca bo mialas grype zoladkowa, potem, ze nie ma
        sensu brac na nowo tych lekow bo ci szkodza-od nich dostalas tej
        grypy czy co? na koniec zas stwierdzasz, ze i tak nie wykupilabys
        lekow bo szkoda ci kasy. przestaje wierzyc w istnienie twej osoby...
        • Gość: agiee1988 Re: jestes trollem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 11:52
          wlasnie nie dobralam bo mialam cos ala grype zoladkowa. i wzielam tylko 1
          opakowanie 1 leku i polowe opakowania 2 leku. tydzien pozniej mam specjalnie
          dobrac ta druga polowke? dla mnie to bez sensu, tym bardziej ze efektem ubocznym
          sa wlasnie biegunki, a ja musialam byc " na biegu" do zalatwiana spraw. nikt
          inny za mnie tego nie mogl zrobic.

no jezu przeciez pisze ze ide do tego lekarza , mam sie zesrac teraz leciec,
          ubrac sie ( w niedziele?)
          lekarz nie zajac nie ucieknie, nic sie narazie nie dzieje, nie umre ja nie pojde
          do lekarza te kilka dni coo?

ludzie, dla was jak ktos nie pojdzie do ginekologa za 5 minut, to poprostu
          bezsztacie od stop do glow, wyluzujcie troche bagiete.

jezus maria, nie kazdy moze teraz odlozyc zajecia by leciec do gina.

nie szkoda mi kasy na leki, tylko mam np 100 zl na zycie do konca miesiaca,
          pozatym nie wiem co mi lekarz powie.

ost bylam do lekarza z mala infekcja gardla, a a ta mi poprzepisala 2 leki na
          gardlo, ktorych laczna suma by wyniosla 30 zl, to dla mnie to nie ma sensu
          kupowac, tym bardziej ze zapisala najabrdziej reklamujacy sie lek. tak sie
          zastanawialam czy ona czasem nie ma jakis ekstra pieniazkow z tego.
          • Gość: wrrr Re: jestes trollem? IP: 172.25.252.* 09.11.08, 12:03
            wyluzujcie troche bagiete.
            czyli - witajcie w świecie agiee
            agiee, naprawde, uwolnij nas od siebie i swoich problemów
          • Gość: ewaq Re: jestes trollem? IP: 217.98.20.* 09.11.08, 12:54
            Gość portalu: agiee1988 napisał(a):

>
            > ost bylam do lekarza z mala infekcja gardla, a a ta mi
            poprzepisala 2 leki na
            > gardlo, ktorych laczna suma by wyniosla 30 zl, to dla mnie to nie
            ma sensu
            > kupowac, tym bardziej ze zapisala najabrdziej reklamujacy sie lek.
            tak sie
            > zastanawialam czy ona czasem nie ma jakis ekstra pieniazkow z tego.

Masz swietą racje. Przeciez do lekarzy chodzi sie po to, zeby
            pogadac, porozbierac sie, nogi rozłożyc, gardło pokazac, a nie po
            to, zeby stosowac sie do ich zalecen. A juz wykupywanie leków jest
            kompletną fanaberią i glupotą. Kto by brał jakies pastylki, globulki
            czy inne swinstwa. Tylko sraczki mozna po nich dostac. Tak trzymaj.
          • Gość: ewaq Re: jestes trollem? IP: 217.98.20.* 09.11.08, 12:56
            Zapomnialam dodać - moja bagieta jest bardzo wyluzowana wink
            • Gość: AGIEE1988 dopiero w środę najwcześniej IP: *.opera-mini.net 10.11.08, 08:40
              żaden lekarz gin dzisiaj nie przyjmuje. BYLAM u siebie i u innej sąsiadkującej przychodni. u siebie moge byc dopiero w środę.moge isc prywatnie ale czy jest sens?? to tylko dwa dni i oszczędność kilkudziesięciu zl ktore moge przeznaczyć na leki od lek z nfz. takze nie denerwujcie sie juz
              • Gość: znowu? Re: dopiero w środę najwcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 09:05
                żaden lekarz gin dzisiaj nie przyjmuje
                jasne

akze nie denerwujcie sie juz
                agiee, a mozesz nam obiecac, że w srodę nie załozysz kolejnego watku?
                • Gość: agiee1988 sroda odpada ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 13:41
                  > żaden lekarz gin dzisiaj nie przyjmuje
                  > jasne

tak, zanim objade cala moja miejscowosc z zapytaniem czy ktos przyjmuje to okaze
                  sie ze wyczerpany jest limit (10 osob). a myslisz po co ludzie stoja o 7:30 w
                  kolejce za lekarzem?normalne zeby zalapac sie na wizyte, nie no ja .. moge
                  wstapic do przychodni o 12 i wszyscy mnie przywitaja... mamy dla pani lekarza

mam jedna przychodnie w poblizu, ale odkad pamietam, gdy chcialam sie zapisac na
                  wizyte to daja terminy kilku tygodniowe

cos mi wypadlo w srode z rana, do lekarza zdazylabym isc (od 13 do 15) ale
                  trzeba sie rejestrowac ,a na to juz czasu nie mam

czwartek, piatek mam zajecia (a pozatym to chyba tylko w piatek przyjmuje)

dopiero poniedzialek mam wolny;/?
                  na prywatnego nie mam kasy.
                  • ja27-09 Re: sroda odpada ;/ 10.11.08, 20:56
                    Wątek jest bossski smile)))))
                    Uśmiałam się jak norka smile)))
                    Nie wytrzymam do następnego poniedzialku!
                    • fajnyrobal Re: sroda odpada ;/ 11.11.08, 16:14
                      Angee a co studiujesz?
                      • beniusia79 Re: wiedze o zyciu w rodzinie ;) 11.11.08, 18:19
                        • Gość: agiee1988 stan zapalny macicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.08, 18:38
                          plamienie jest przez stan zapalny i ma niemily zapach. jesli nie przejdzie ,
                          chociaz dzisiaj go bylo malo , to za tydzien dostane hormony

jajniki sa nadal duze, jeden z nich - ten, w normie, jest mniejszy, ten drugi
                          nadal jest 45-47

narazie mam tabletki dowcipnie i lek do lykania na stany zapalne itp
                          • Gość: haha Re: stan zapalny macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:26
                            > narazie mam tabletki dowcipnie

Padłambig_grinbig_grin
                          • Gość: lil Re: stan zapalny macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:48
                            Gość portalu: agiee1988 napisał(a):

> plamienie jest przez stan zapalny i ma niemily zapach

A chociaż przestałaś sie masturbowac?wink

> narazie mam tabletki dowcipnie i lek do lykania na stany zapalne
                            itp

Dzięki takim jak Ty naprawdę poprawia się humorwink

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka