Dodaj do ulubionych

Gliwice- dentysta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 12:51
Witam! Poszukuje dobrego dentysty w Gliwicach.Najlepiej jakby byl na
NFZ,ale prywatnie tez moze. Cierpliwy,spokojny i z podejsciem do
pacjenta.Od dziecinstwa mam uraz do dentysty wiec poszukuje kogos
sprawdzonego,czeka mnie borowanie
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Gliwice- dentysta IP: 172.25.252.* 09.11.08, 13:47
      nikt z rodziny i przyjaciół nie chodzi do dentysty i nie może polecić od ręki?
      • 5ala Re: Gliwice- dentysta 10.11.08, 18:53
        Polecam dr. Tomkiewicza- las łabędzki, oś Kopernika , niedaleko tesco.
        Spokojny, miły, starszy pan, na luzie, niedrogi. Dla zestresowanych jest super,
        sama korzystałam i cala rodzina zaczęla również do niego chodzić.Tel. mogę podać
        na meila.
        • widako Re: Gliwice- dentysta 25.10.16, 13:47
          Czy moę prosić o telefon
    • kasja78 Re: Gliwice- dentysta 08.01.09, 22:43
      dr.Kochańczyk
      • Gość: zxc Re: Gliwice- dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 09:39
        Hej! Zagląda tu jeszcze ktoś. Ja również poszukuję sprawdzonego dentysty w Gliwicach, muszę usunąć dwie ósemki, czyli raczej chirurga stomatologicznego. Możecie mi kogoś polecić, bo umieram ze strachu.
        • Gość: Kati Re: Gliwice- dentysta IP: *.play-internet.pl 21.10.13, 12:40
          Zdecydowanie polecam Ci dr Śmieszek-Wilczewską (ma specjalizacje z chirurgi szczękowej), przyjmuje w przychodni Medicus w Gliwicach. Ja wyrwałam u niej dwie ósemki (z NFZ) i naprawdę uważam, iż zrobiła to szybko, bezboleśnie i z konkretnym podejściem do pacjenta. Miła, profesjonalna obsługa.
    • Gość: odzi Re: Gliwice- dentysta IP: *.centertel.pl 04.10.16, 13:37
      polecam B-Dental Chemiczna 3 - specjaliści i super atmosfera. Bezstresowo i bezbólowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka