Dodaj do ulubionych

Remont kuchni

01.03.11, 20:30
Witam, mam prośbę o radę.
Jestem kompletnie zielona w sprawach remontowych, a planuję remont kuchni. Czekam na wycenę prac przez ekipę, ale nawet nie mam orientacji, jaka kwota wydaje się być sensowna. Chodzi mi o jakiś orientacyjny przedział, będę wdzięczna jeśli ktoś z Was zechce łaskawym okiem spojrzeć na mój plan remontu i rzuci kwotami ;-)
Kuchnia 11 m2, planuję kafle na podłogę - podobno nie trzeba skuwać starych; na ścianach fartuch kafli długości 7m, stare do skucia. Malowanie kuchni. Wykończenie drzewem dębowym zakończenia ściany(drzewo wykonawcy), wykonanie 5 drewnianych półek w płytkiej wnęce i wykończenie wnęki drzewem - "futryna", wykończenie drzewem jeszcze jednego miejsca - "futryna" przy drzwiach wejściowych do mieszkania oraz tapetowanie jednej ściany w mieszkaniu - niecałe 4 m długość ściany.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Remont kuchni IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 11:08
      Jakie miasto??
      Im większe miasto tym wyższe ceny.

• nowel1 Re: Remont kuchni 02.03.11, 13:37
        Pod Poznaniem, ale pewnie trzeba traktować jak Poznań
    • Gość: pablo Re: Remont kuchni IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 19:00
      www.firmaprojekt.pl/ link na dobra firme
    • Gość: gośc Re: Remont kuchni IP: *.icpnet.pl 03.03.11, 03:51
      Witam serdecznie z tego co przyjrzalem sie ogloszeniu to moge polecic mala i solidna firme P.Roberta,ktory zajmuje sie komplekosowo remontami jak rowniez wykonaniem mebli kuchennych pod wymiar.Malo tego fachowiec ten zajmuje sie takze wszelakimi podlogami od debowych po deski barlineckie i typowe panele podlogowe.Za moj aneks kuchenny ok.35m/2 ktory u niego zamowilam ze zrywaniem starych tapet szapachlowaniem zabudowa wneki polozeniem wykladziny w czesci jadalnej wykonaniem nowego przylacza pod zmywarke polozeniem kafelkow na scianie wykonaniem mebli plus wyspa i stol jadalny,podlaczeniem zmywarki pod zabudowe piekarnika i zalozeniem pochlaniacza zaplacilam uwazam niewiele bo ok.5.tys.zl!!Inni fachowcy ten zakres prac wyceniali po ok10-12tys.zl Kontakt z P.Robertem tel.794004109 Ps.Moge wyslac fotki jak to wszytko wygladalo u mnie przed jak i po wykonaniu remontu.Pozdrawiam Magdalena
    • next-luke Re: Remont kuchni 17.03.11, 13:03
      Polecam super ekipe. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a część się zdecydowała na ich wykonanie. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to jak najszybciej zarobić.
      Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, ale na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
      Polecam zadzwonić i się od razu umówić:
      tel. 791 946 768
      lub
      tel. 606 986 561
      • Gość: Gerard Re: Remont kuchni IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 21:43
        Ja korzystałam ostatnio z usług firmy bracia-bud, bardzo fajna ekipa remont prowadził pan Marek z panem Zbyszkiem. Remontowali szybko i czysto. Kładli kafelki i zabudowywali wanne + instalacja wodna. Polecam na stronie www.bracia-bud.pl jest kontakt do ich szefa Pana Marka.
        • myk-ola Re: Remont kuchni 05.02.14, 14:57
          Ja to miałam swego czasu meksyk z kuchnią. W czasie remontu okazało się, że instalacja elektryczna nadaje się tylko do wymiany. Z odświeżania i drobnych przeróbek zrobiła się inwestycja. Na szczęście miałam super ekipę od prądu - zrobili mi wymianę w sposób szybki i konkretny.
    • Gość: g Re: Remont kuchni IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 15:56
      Wykańczamy drewnem a nie drzewem kobieto
      • jar.os Re: Remont kuchni 17.03.11, 19:34
        to będzie bez znaczenia czy drewnem czy drzewem dla tego co będzie wykończony
    • etaplazienka Re: Remont kuchni 18.03.11, 13:19
      zapraszam na zakupy wyposażenie łazienek wszystkie niezbędne materiały. Ceny internetowe.
      www.etaplazienka.pl
    • magdamigd Re: Remont kuchni 19.03.11, 22:40
      dodaj swoje ogłoszenie do portalu ofero24.pl

usługi, zlecenia i ogłoszenia - fachowe porady użytkowników

ofero24.muratordom.pl/budowa-i-remont/
      sprawdź, znajdź fachowca lub reklamuj swoje usługi
    • Gość: Zadowolony Re: Remont kuchni IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 12:12
      Polecam wyjątkowo solidną firmę stolarską DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, ale byli u naszych przyjaciół z polecenia również w Katowicach, Lublinie i Sandomierzu. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy, łazienki...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło prawie najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchennych.
      Widać, że stawiają na jakość i są pedantyczni, więc perfekcja to chyba ich motto:) Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki www i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
      Polecam zadzwonić i od razu się umówić:
      tel. 791 946 768
      lub
      tel. 606 986 561
    • Gość: gość Re: Remont kuchni IP: *.ostrowmaz.mm.pl 07.02.14, 22:31
      Minimum 3 tysiące. Poradnik remontowy.
    • Gość: Bracia Bud Re: Remont kuchni IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.14, 08:47
      Ten remont w naszej firmie kosztował by w okolicach 4 tyś zł netto + materiał (kleje, półki itd.)

Marek z firmy Bracia Bud Katowice
      www.bracia-bud.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka