coco14 22.10.06, 21:05 Mam oklejone okna taśmą.Po czasie tasma tak się przykleiła,że nie można niczym jej usunąć.Macie jakieś sposoby?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jes3 Re: zwulkanizowana tasma okienna 22.10.06, 21:39 Mam ten sam problem. Kiedyś nie dopilnowałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awf Re: zwulkanizowana tasma okienna IP: *.chello.pl 22.10.06, 21:40 Jaką taśmą? Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: zwulkanizowana tasma okienna 22.10.06, 22:07 "taśmą produkcyjną" nie wie jak inaczej nazwać.U mnie jest biała i chroni nowe okna przed zarysowaniami,uszkodzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awf Re: zwulkanizowana tasma okienna IP: *.chello.pl 23.10.06, 07:42 Kiepska sprawa! Proponuje zadzwonić do producenta tych okien powinni znać odpowiedż na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: zwulkanizowana tasma okienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:29 lub zadzwon do producenta tasm www.e-izolacje.pl/12_4060.htm firma Illbruck produkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: zwulkanizowana tasma okienna IP: *.57.jawnet.pl 23.10.06, 18:41 pcv jezeli klej nie stwardnial nasaczac klej rozcienczalnikiem uniwersalnym i scierac do skutku jezel jest twardy jak kosc trzeba poczekac kilka sezonow przy myciu w koncu odpadnie:) przy bialych pcv mozna scierac mechanicznie pozniej tylko szlifowanko papierami o miejszej gradacji i polerowanie nie polecam tego zwyklemu lejkowi;) okna drewniane trzeba zeszlifowac farbe do golego drewna pozniej podklad i farbka nakladane pistoletem impreza nie jest tania jezeli jestes zdecydowana zarzuce namiarem firmy na slasku moze sie dogadasz jeszcze jedno malowanie okien drewnianych w warunkach polowych obniza parametry farby w komorze lakierniczej temperatura wynosi 20 stopni i musi byc odpowiednia wigotnosc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś