kazar6 12.02.07, 20:45 będę modernizowała CO mam klopot w wyborze grzejników,prosze o wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazar6 Re: grzejniki 13.02.07, 13:27 bardzo dziekuje za wyczerpujacą i cenną radę Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: grzejniki 13.02.07, 15:56 W handlu dostępna jest cała masa grzejników przeróżnych producentów, a wszystkie podobne do siebie. Ze względu na konstrukcję wśród najczęściej występujących można wymienić: - rurowe gładkie - raczej do zastosowań przemysłowych, w starych instalacjach, - rurowe żebrowe lub ożebrowane - jak wyżej, - żeliwne członowe - do wszystkich instalacji, w tym w mieszkaniach, w starych instalacjach (niektórzy twierdzą, że wraca moda na ten typ), - stalowe płytowe, - aluminiowe członowe, - miedziane, członowe lub nie, - wiele, wiele innych. Temat rzeka. Najpopularniejsze ostatnio, to stalowe płytowe, a wśród nich Purmo, Radson, Stelrad, Korado i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek4366 Re: grzejniki 29.01.16, 13:28 Polecam Ci grzejniki : www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/light/ . Ja u siebie wymieniłem kilka dobrych lat temu i jestem zadowolony. Bez żadnych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś