ewa.ko 08.10.05, 12:34 Dlaczego Ty uważasz, że bagażnik w Mazdzie 121 jest mały? Skoro tak twierdzisz to chyba jeździłeś takim samochodem. Bo ja uważam, że jest duży jak na tak małe auto. Ale Ty jesteś prawdopodobnie znawcą tematu.Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
maniek112 Re: MANIEK 112 08.10.05, 12:52 ewa.ko napisała: > Dlaczego Ty uważasz, że bagażnik w Mazdzie 121 jest mały? Skoro tak > twierdzisz to chyba jeździłeś takim samochodem. Bo ja uważam, że jest duży > jak na tak małe auto. Ale Ty jesteś prawdopodobnie znawcą tematu.Pozdrawiam Witam !! Cały czas wyobrażam sobie Mazde 121 i tak myślę, ze posiada ona niestety ale moim skromnym zdaniem malutki bagażnik. Kupujący moim zdaniem w poprzednim wątku szukał samochodu z dużym bagażnikiem i moim zdaniem, duży bagażnik to taki, powyżej 500 l. Pozdrawiam, a jak juz chcesz ze mną pogawędzić, to zapraszam do e-maila aby tu tego forum zbędnymi wątkami nie śmiecić ! Pozdrawiam również. Link Zgłoś
alekksy Re: MANIEK 112 08.10.05, 18:06 ewa.ko napisała: > Dlaczego Ty uważasz, że bagażnik w Mazdzie 121 jest mały? Skoro tak > twierdzisz to chyba jeździłeś takim samochodem. Bo ja uważam, że jest duży > jak na tak małe auto. Ale Ty jesteś prawdopodobnie znawcą tematu.Pozdrawiam Witam. Przestan sie Sz.P. osmieszc !! Jaki to bagaznik w Mazdzie 121 jest "DUZY" ??? POani raczy zartowac sobie !! Bu ha ha ha ha ha ha !!!!!! Link Zgłoś