Dodaj do ulubionych

Dla altruistow

26.10.11, 13:02
Witam wszystkich ktorzy choc troszke spojrzeli na to do pisze.
Mieszkam w klobucku-to takie miasteczko pod Czestochowa.
nie wiem jak mam zaczac pisac,by nie wyjsc na naciagacza czy jakiegos tam oszusta.
Po prostu prosze o pomoc-!!Mam kredyt hipoteczny,stracilem prace,itd,itd...
Nie chce sie uzalac,ale ,jest coraz gorzej i zaczynam leciec po rowni pochylej ,a to juz
jest nie ciekawie.Pomoc -jesli takakolwieg ktos ma chec udzielic,przyjme w roznej formie.
Nie mamy juz na oplaty-rosna dlugi-co splace czesc,to rosna odsetki no i tak
coraz nizej.Jestesmy rodzina 4-o osobowa .dzieci ucza sie dobrze,ale na ksiazki i inne rzeczy
musza odmowic sobie-musimy cos jesc zyc w miare normalnie.
Zona wyjechala za granice,ale to jeszcze gorzej,bo musialem zapozyczyc sie by bylo na wyjazd,
oplaty na miejscu ,a profity z jej zarobku dopiero beda,a to znow pojdzie na splaty,
Jesli ktokolwieg ma chec pomoz mi w tej sytuacji,prosze odpisac na maila artur19721972@o2.pl
Moge tez podac nr tel,ale obawiam sie ze bedzie pelno "zartownisow" ....
Kiedys,dosyc dawno temu pomoglem bezinteresownie pewnej osobie,to mysle ze mam jakas
szanse na pomoc.Nie chce korzystac z Providentow.itp..bo to lichwa i gwozdz do trumny
P.S.Doradztwo w stylu-idz do MOPSU,OPIEKI,czy wez sie za prace-a chetnie za jakomkolwiek
bylbym rad-nie jest mi potrzebne,bo zyjae w kraju o polityce"prorodzinnej"inawet Konstytucja
daje mi prawo do pracy i godnego zycia-??????-nie jest mi potrzebne,w tym "katolickim"kraju
Jesli sa takie osoby kture mopga pomuc fizycznie,materialnie lub w inny sposobprosze o kontakt,
Jest to dla mnie bardzo duzo,nawet jakis opal,ine artykuly,lub symboliczna zlotowka
Z gory Dziekuje!!!!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka