Gość: krycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:07 mam pytanie czym róznią się te dwie maście-zoffirax a vratizolin? czy smarować jedną z nich twarz -w drugiej częsci jak myslę ospy?..i ile razy dziennie.....i zrezygnować z pudrodermu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: w czym różnica? 11.01.04, 23:24 Myślę, że masz na mysli ZOVIRAX. O ile się nie mylę Vratizolin jest polskim odpowiednikiem Zoviraxu. Co do reszty - nie wypowiadam się (poza tym, ze, o ile pamiętam, Pudroderm raczej łagodzi objawy świądowe, "chłodzi", więc nie powinien kolidować z maścią p/wirusową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: w czym różnica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:51 wiesz chcę wygladac jak najszybciej jak człowiek...........a moja buzka nie przypomina twarzy kobiety ,która jest pewna siebie i wie czego chce od zycia...dołuje mnie całkowicie..i zmyłam dzis pudroderm i posmarowałam vratizolem.....i zastanawiam się co bedzie dalej.......ja tez chce trochę zimy poczuć....:) dzieki za posta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrefe Re: w czym różnica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 00:57 przykro mi nie wiem, ale mysle ze ktos Ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: w czym różnica? IP: *.pozn.gazeta.pl 12.01.04, 13:41 z tego co wiem to cena:) Odpowiedz Link Zgłoś