ditta12 31.08.15, 09:59 jak kłębowisko żmij.Z tego trudno się wyplątać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 10:09 Człowieka którego złapie się na tymże kłamie,nikt już nie traktuje poważnie.Traci się zaufanie do niego.On kłamstwo ma we krwi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:43 Wątek ogólnie czy kłamstwa. Pytałeś Uwierzu o czym śpiewa Doda. O kłamstwie miedzy innymi. Czy nie spotkałeś na swej drodze ludzi którzy kłamią. Czy Ty nie kłamiesz? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:47 Nie ditto Doda tu nie śpiewa o kłamstwie,ale obejrzę sobie to jeszcze raz i spróbuję spojrzeć twoją świadomością.Jednak nie macie pojęcia o czym lub kim ona śpiewa.Pytasz czy ja kłamię? pewnie że kłamię czasem, muszę lub chcę zależy od sytuacji. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:51 Możesz wytężać wzrok i słuch a i tak nie usłyszysz i nie zobaczysz tego co ja słyszę i widzę. Nie jest to żadna abstrakcja ani moja jazda, oczywiście mówimy tylko o tym utworze. Doda - Dziekuje Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:13 No tak.Jeśli wierzysz w anioły jak Doda....... Ktoś powiedział że usłyszałam i zobaczyłam swego anioła. Ja nie wiem co to było,jakieś widziadło,coś tam,nie wiem,nie będę tego nazywać bo nie chcę bo nie ma aniołów.To zwykły wymysł ludzi.Krasnoludki hopsa sasa. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:07 To nie takie proste. Wiele osób nie dostrzega własnego kłamstwa, dlatego wszyscy wokół takiej osoby kłamią. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:13 ona nie dostrzega kłamstwa więc oni kłamią? czy to chciałeś powiedzieć? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:14 Ludzie kłamią bo chcą lub muszą nie ma w tym nic niezwykłego. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:15 Prawda jest czasem bolesna,ludzie wolą kłamać.Takich co mówią prawdę się nie lubi zazwyczaj. Kłamstwem czerpie się korzyści ale do czasu. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 18:05 Co ty kobieto za morały prawisz, prawiczek z ciebie? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 18:07 no to co? w końcu o kim czy o czym ta doda śpiewa? Diita no dalej bo jestem ciekawy Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:50 A czy Ty możesz przyznać się do swojej prawdy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 05:05 mskaiq napisał: > A czy Ty możesz przyznać się do swojej prawdy. > Pozdrawiam serdecznie. No przyznam Ci się do mojej prawdy po raz kolejny! przetłumacz sobie ją własną świadomością. Wklejam prawdę po raz 3. Doda - Dziekuje Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:44 Tak właśnie jest jak napisałaś. Prawda jest bolesna i lepiej jej nie dostrzegać. Kiedy ktoś mówi o własnym bólu trudno przyjąć, że ten ból mógł być spowodowany przez nich. To dotyczy i córki i matki. Chcą abyś szła ich drogą, bo ich droga jest prawdą. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Kłamstwa 31.08.15, 19:46 postanowiłem że będe trenować kłamstwo. wbrew pozorom wcale to nie jest takie łatwe okłamać żeby się ktoś nie kapnął. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 21:43 ooo ikona świętości i prawdomówności, ludzie jednak mają fantazje ułańskie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 04:23 ragnarv napisał: > a ty ikona idiotyzmu co ty chłopaczku możesz wiedzieć o mnie..... Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:48 Wolę nie kłamać - wolę być sobą, ale chcę rozumieć innych tych, którzy kłamią. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 09:15 Kłamstwa są problem tego który kłamie.Tapla się we własnym błocku i coraz większy fetor się rozchodzi wokół niego,ludzie się odsuwają,chyba że ma wokół siebie takich samych jak on,kłamców dla wygody. Ja nie oceniam Ciebie Uwierzu,nie wiem czemu się złościsz. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 09:44 złoszcze? nie wiem o co Ci chodzi nawet nie pomyślałęm o tym czy ty mnie oceniasz czy nie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 10:07 Facet który odosi się do kobiety z pogardą,nie zasługuje na nic.Jest nikim. Kobieta to równorzędny partner w rozmowie i w życiu.Trzeba ją cenić i szanować. Nie wiem,odniosłam wrażenie Uwierzu że się złościsz,świadczy o tym także ta buźka,pozornie roześmiana a gniew tryskał z Twoich postów.Ale to moje wrażenie. Nie angażuj się tak mocno w to co czytasz,moja dobra rada. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 16:21 Nie nie mam na co się gniewać,nie angażuje się. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 01.09.15, 11:57 Zwykle ludzie uważają, że nie kłamią. Czy Twoja matka i córka nie uważają, że Ty kłamiesz ? Wiele lekarzy w szpitalu też spostrzegało Ciebie jako kłamiącą, a Twoją rodzinę uważali, że Oni pomagają Tobie. Po rozmowach ze mną zobaczyli Ciebie inaczej. Dzięki temu wyszłaś ze szpitala wcześniej. Zaczęli Ci wierzyć, ale nie są przeciwko nim. W październiku będzie wyrok i musisz czekać i nie działać przeciwko Twojej rodzinie. Jeśli zaczniesz działać przeciwko Twojej rodzinie wtedy wszystko zostanie rzucone przeciwko Tobie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 15:39 Jestem po rozmowie z panią redaktor z Polityki.Napisze mnie pis do różnych organizacji. Bęzie rozmawiać o mojej sprawie z prawnikiem który się zajmuje takimi rzeczami. Powiedziała o tym że można pójść do Notariusza i spisać z córką umowę o dziedziczeniu mojego mieszkania z klauzulą że po mojej śmierci. Ciekawe co córka na to odpowie.Możliwe że ona chciałaby już capnąć moje mieszkanie umieszczając mnie w Domu Opieki Społecznej.Podobnie jak poetę siostra jego. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 01.09.15, 23:27 Twoja córka nie chce Twojego mieszkania. Czy Twoja córka nie chciała uratować Ciebie przed przekazaniem Pawłowi tego mieszkania. Czy nie chciałaś przekazać tego mieszkania Pawłowi ? Był wspólny plan z Pawłem - pamiętasz? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 02.09.15, 09:38 Nigdy nikomu nie chciałam przekazać mojego mieszkania. Był kiedyś zamysł zamienienia mojego i jego mieszkania na duży domek,owszem ale spalił na panewce. Prawa do tego domku mielibyśmy oboje jednakowe. Może pomysł był zły a może dobry. Okazało się że nie był dobry ale kto wie co się dalej wydarzy w życiu? Czy od razu gdy kogoś spotykasz to nie masz zaufania do niego i jak już z kimś jesteś to uważasz go za wroga numer jeden Masku? Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 02.09.15, 10:44 Nigdy o waszych planach z Pawłem Twoja rodzina nie wiedziała, a jednak wiedziała. Skąd mieli taką wiedzę, kto o tym powiedział. Twoja córka na rozprawie sądowej wyraziła obawę o tym, że możesz komuś przekazać swoje mieszkanie i że ta informacja została im przekazana przez Ciebie. Skąd masz przekonanie, że Twoja córka chciała capnąć Twoje mieszkanie. Obawa Twojej rodziny związana była z Pawłem, który chciał capnąć Twoje mieszkanie Raczej byłbym ostrożny z panią redaktor polityki i twierdzeniami, że Twoja córka chciała capnąć Twoje mieszkanie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kłamstwa 02.09.15, 16:25 Paweł okazał się szują bez dwóch zdań. Wiedzę mogli mieć czytając moje zapiski podczas mojego pobytu w psychiatryku. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Kłamstwa 03.09.15, 05:46 Czy bez tej wiedzy byłyby działania Twojej córki ograniczającej Twoje prawa ? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link