31.08.15, 09:59
jak kłębowisko żmij.Z tego trudno się wyplątać.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 10:09
      Człowieka którego złapie się na tymże kłamie,nikt już nie traktuje poważnie.Traci się zaufanie do niego.On kłamstwo ma we krwi.
      • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:23
        kto taki?
        • ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:43
          Wątek ogólnie czy kłamstwa.
          Pytałeś Uwierzu o czym śpiewa Doda.
          O kłamstwie miedzy innymi.
          Czy nie spotkałeś na swej drodze ludzi którzy kłamią.
          Czy Ty nie kłamiesz?
          • ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:43
            Moja matka kłamie.
            • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:47
              Nie ditto Doda tu nie śpiewa o kłamstwie,ale obejrzę sobie to jeszcze raz i spróbuję spojrzeć twoją świadomością.Jednak nie macie pojęcia o czym lub kim ona śpiewa.Pytasz czy ja kłamię? pewnie że kłamię czasem, muszę lub chcę zależy od sytuacji.
              • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 11:51
                Możesz wytężać wzrok i słuch a i tak nie usłyszysz i nie zobaczysz tego co ja słyszę i widzę.
                Nie jest to żadna abstrakcja ani moja jazda, oczywiście mówimy tylko o tym utworze.
                • ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:13
                  No tak.Jeśli wierzysz w anioły jak Doda.......
                  Ktoś powiedział że usłyszałam i zobaczyłam swego anioła.
                  Ja nie wiem co to było,jakieś widziadło,coś tam,nie wiem,nie będę tego nazywać bo nie chcę bo nie ma aniołów.To zwykły wymysł ludzi.Krasnoludki hopsa sasa.
            • mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:07
              To nie takie proste. Wiele osób nie dostrzega własnego kłamstwa, dlatego wszyscy
              wokół takiej osoby kłamią.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:13
                ona nie dostrzega kłamstwa więc oni kłamią? czy to chciałeś powiedzieć?
                • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:14
                  Ludzie kłamią bo chcą lub muszą nie ma w tym nic niezwykłego.
                • ditta12 Re: Kłamstwa 31.08.15, 12:15
                  Prawda jest czasem bolesna,ludzie wolą kłamać.Takich co mówią prawdę się nie lubi zazwyczaj.
                  Kłamstwem czerpie się korzyści ale do czasu.
                  • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 18:05
                    Co ty kobieto za morały prawisz, prawiczek z ciebie?smile
                    • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 18:07
                      no to co? w końcu o kim czy o czym ta doda śpiewa? Diita no dalej bo jestem ciekawysmile
                    • mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:50
                      A czy Ty możesz przyznać się do swojej prawdy.
                      Pozdrawiam serdecznie.
                      • mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 05:05
                        mskaiq napisał:

> A czy Ty możesz przyznać się do swojej prawdy.
                        > Pozdrawiam serdecznie.

No przyznam Ci się do mojej prawdy po raz kolejny! przetłumacz sobie ją własną świadomością.
                        Wklejam prawdę po raz 3.
                  • mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:44
                    Tak właśnie jest jak napisałaś. Prawda jest bolesna i lepiej jej nie dostrzegać. Kiedy ktoś
                    mówi o własnym bólu trudno przyjąć, że ten ból mógł być spowodowany przez nich.
                    To dotyczy i córki i matki.
                    Chcą abyś szła ich drogą, bo ich droga jest prawdą.
                    Pozdrawiam serdecznie.
    • ragnarv Re: Kłamstwa 31.08.15, 19:46
      postanowiłem że będe trenować kłamstwo. wbrew pozorom wcale to nie jest takie łatwe okłamać żeby się ktoś nie kapnął.
      • mercury_staff Re: Kłamstwa 31.08.15, 21:43
        ooo ikona świętości i prawdomówności, ludzie jednak mają fantazje ułańskie.
        • ragnarv Re: Kłamstwa 31.08.15, 22:42
          a ty ikona idiotyzmu
          • mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 04:23
            ragnarv napisał:

> a ty ikona idiotyzmu

co ty chłopaczku możesz wiedzieć o mnie.....
      • mskaiq Re: Kłamstwa 31.08.15, 23:48
        Wolę nie kłamać - wolę być sobą, ale chcę rozumieć innych tych, którzy kłamią.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 09:15
          Kłamstwa są problem tego który kłamie.Tapla się we własnym błocku i coraz większy fetor się rozchodzi wokół niego,ludzie się odsuwają,chyba że ma wokół siebie takich samych jak on,kłamców dla wygody.

Ja nie oceniam Ciebie Uwierzu,nie wiem czemu się złościsz.
          • mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 09:44
            złoszcze? nie wiem o co Ci chodzi nawet nie pomyślałęm o tym czy ty mnie oceniasz czy niebig_grin
            • ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 10:07
              Facet który odosi się do kobiety z pogardą,nie zasługuje na nic.Jest nikim.
              Kobieta to równorzędny partner w rozmowie i w życiu.Trzeba ją cenić i szanować.

Nie wiem,odniosłam wrażenie Uwierzu że się złościsz,świadczy o tym także ta buźka,pozornie roześmiana a gniew tryskał z Twoich postów.Ale to moje wrażenie.
              Nie angażuj się tak mocno w to co czytasz,moja dobra rada.
              • mercury_staff Re: Kłamstwa 01.09.15, 16:21
                Nie nie mam na co się gniewać,nie angażuje się.
          • mskaiq Re: Kłamstwa 01.09.15, 11:57
            Zwykle ludzie uważają, że nie kłamią. Czy Twoja matka i córka nie uważają, że Ty kłamiesz ?
            Wiele lekarzy w szpitalu też spostrzegało Ciebie jako kłamiącą, a Twoją rodzinę uważali, że
            Oni pomagają Tobie.
            Po rozmowach ze mną zobaczyli Ciebie inaczej. Dzięki temu wyszłaś ze szpitala wcześniej.
            Zaczęli Ci wierzyć, ale nie są przeciwko nim.
            W październiku będzie wyrok i musisz czekać i nie działać przeciwko Twojej rodzinie. Jeśli
            zaczniesz działać przeciwko Twojej rodzinie wtedy wszystko zostanie rzucone przeciwko
            Tobie.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • ditta12 Re: Kłamstwa 01.09.15, 15:39
              Jestem po rozmowie z panią redaktor z Polityki.Napisze mnie pis do różnych organizacji.
              Bęzie rozmawiać o mojej sprawie z prawnikiem który się zajmuje takimi rzeczami.
              Powiedziała o tym że można pójść do Notariusza i spisać z córką umowę o dziedziczeniu mojego mieszkania z klauzulą że po mojej śmierci.
              Ciekawe co córka na to odpowie.Możliwe że ona chciałaby już capnąć moje mieszkanie umieszczając mnie w Domu Opieki Społecznej.Podobnie jak poetę siostra jego.
              • mskaiq Re: Kłamstwa 01.09.15, 23:27
                Twoja córka nie chce Twojego mieszkania. Czy Twoja córka nie chciała uratować Ciebie przed
                przekazaniem Pawłowi tego mieszkania.
                Czy nie chciałaś przekazać tego mieszkania Pawłowi ? Był wspólny plan z Pawłem - pamiętasz?
                Pozdrawiam serdecznie.
                • ditta12 Re: Kłamstwa 02.09.15, 09:38
                  Nigdy nikomu nie chciałam przekazać mojego mieszkania.
                  Był kiedyś zamysł zamienienia mojego i jego mieszkania na duży domek,owszem ale spalił na panewce.
                  Prawa do tego domku mielibyśmy oboje jednakowe.
                  Może pomysł był zły a może dobry.
                  Okazało się że nie był dobry ale kto wie co się dalej wydarzy w życiu?
                  Czy od razu gdy kogoś spotykasz to nie masz zaufania do niego i jak już z kimś jesteś to uważasz go za wroga numer jeden Masku?
                  • mskaiq Re: Kłamstwa 02.09.15, 10:44
                    Nigdy o waszych planach z Pawłem Twoja rodzina nie wiedziała, a jednak
                    wiedziała. Skąd mieli taką wiedzę, kto o tym powiedział.
                    Twoja córka na rozprawie sądowej wyraziła obawę o tym, że możesz komuś
                    przekazać swoje mieszkanie i że ta informacja została im przekazana przez
                    Ciebie.
                    Skąd masz przekonanie, że Twoja córka chciała capnąć Twoje mieszkanie.
                    Obawa Twojej rodziny związana była z Pawłem, który chciał capnąć Twoje
                    mieszkanie
                    Raczej byłbym ostrożny z panią redaktor polityki i twierdzeniami, że Twoja
                    córka chciała capnąć Twoje mieszkanie.
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • ditta12 Re: Kłamstwa 02.09.15, 16:25
                      Paweł okazał się szują bez dwóch zdań.
                      Wiedzę mogli mieć czytając moje zapiski podczas mojego pobytu w psychiatryku.
                      • mskaiq Re: Kłamstwa 03.09.15, 05:46
                        Czy bez tej wiedzy byłyby działania Twojej córki ograniczającej Twoje prawa ?
                        Pozdrawiam serdecznie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka