adaskkko 27.07.10, 15:06 E-papierosy i caly asortyment mozecie kupic w Warszawie w Hali mirowskiej i na CH Skorosze przy Leroy Merlin aleje. jak macie pytania to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka05 Re: e-papierosy 08.10.10, 15:59 A ja słyszałam, że tanie e- papierosy są na www.wasserman.pl Moja koleżanka próbowała długo rzucić ten nałóg i dopiero dzięki e-papierosom zaczęła odnosić sukcesy w rzucaniu. A poza tym można je palić w kinie i autobusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajka05 Re: e-papierosy 08.10.10, 16:05 A ja słyszałam, że tanie e-papierosy są w www.wasserman.pl Moja koleżanka próbowała długo rzucić i dopiero e-papieros jej w tym pomógł. A poza tym z e-papierosem można chodzić do kina, palić w autobusie i na uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: e-papierosy 08.10.10, 16:54 Jeśli ktoś z was takie pali to proszę o informację, na co zwracać uwagę przy kupnie takich papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
bambboo Re: e-papierosy 30.11.12, 16:08 Czas raz na zawsze pozbyć się nałogu. Ja nie palę już od trzech dni. Znalazłem znakomitą stronkę z programem jak skutecznie rzucić palenie i po przeczytaniu wiem ze już nigdy w życiu nie zapalę. Link poniżej. Polecam :) cotyrobisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś