Dodaj do ulubionych

Sharm 6 pażdiernik

IP: *.aster.pl 26.09.05, 23:28
Od 6 pażdziernika (wylot o 8 z Warszawy) sam w Sharm. Może ktoś się wybiera???
Obserwuj wątek
    • Gość: zaba Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.astral.lodz.pl 02.10.05, 00:51
      ja sie wybieram :) Ale wygodniej dojechac mi do Katowic , zatem lecimy tym
      samym samolotem :) a jaki hotel ? my z mezem wybralismy Holiday Inn Amphoras
      • Gość: kris Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.aster.pl 02.10.05, 11:57
        Też Amfora :) Tylko jakieś nienajlepsze informacje o Synaju pojawiły się w
        internecie. W info Wirtualnej Polski Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia!!!
        • Gość: gosc Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.veranet.pl 03.10.05, 09:42
          prosze o kontakt sms pod nr tel 501 355 449 oddzwonie wazna informacja.
          grzegorz
        • Gość: zaba Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.astral.lodz.pl 03.10.05, 12:25
          Tak, to prawda , nienajlepsze wieści napływają z tamtych rejonów. Będzie trochę
          adrenalinki, zwłaszcza, że z terminem wyjazdu wstrzelimy się bodajże w
          Izraelski Nowy Rok. Rok temu zginęło w wyniku ataków terrorystycznych ok 30
          osób :(
          Damy radę ;)
          Jak można Cię rozpoznać, może podasz na siebie jakiś namiar, czy chcesz
          pozostać incognito? :)

Pozdrawiam
          Iza
          • Gość: kris Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.aster.pl 03.10.05, 13:45
            kasinastudio@wp.pl
            • Gość: Łodzianka Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.astral.lodz.pl 04.10.05, 21:43
              Czyzby był tu ktoś z Olechowa? :)
              • Gość: kris Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.aster.pl 04.10.05, 22:35
                niestety nie ale z Warszawy
              • Gość: Iza Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.astral.lodz.pl 04.10.05, 23:54
                Gość portalu: Łodzianka napisał(a):

> Czyzby był tu ktoś z Olechowa? :)

Jasne, że z Olechowa :)
                ale już wkrótce przeniosę się w bardziej "bajkowe" tereny ;). Oby do 6-tego!
                Pozdrawiam wszystkie Olechowianki i Olechowiaków! ;)
                • Gość: Łodzianka Re: Sharm 6 pażdiernik IP: *.astral.lodz.pl 05.10.05, 21:19
                  ja juz 11go lecę do Sharm :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka