Gość: mariola IP: 81.210.83.* 05.05.04, 10:42 barzo mnie tam szczypie, nie moge wytrzymac! nie pomaga Tamtum Rosa, znacie jakas masc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: szczypie TAM 05.05.04, 12:01 Idź do ginekologa, bo to może być objaw np. grzybicy. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: szczypie TAM 05.05.04, 12:53 Mariola, epadnij na forum zdrowie kobiety, tam o szczypaniu jest dwa razy dziennie, a lekarze nie unikniesz, bo trzeba wiedziec, czy to grzybsko czy bakteryjsko:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: szczypie TAM 05.05.04, 15:11 masci sa dziesiatki tylko najpierw trzeba wiedziec na co chce sie ja zastosowac...bo trudno mowic o masci "na szczypanie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: szczypie TAM IP: 81.210.83.* 05.05.04, 15:47 a nie wiesz co to znaczy???pieczenie, szczypanie-chyba jasno sie okreslilam.. Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: szczypie TAM 05.05.04, 15:59 "mariolko" ale moze warto poszukac przyczyny tego szczypania, pieczenia...bo masci sie tak w ciemno nie stosuje bo mozna miec wiecej szkody niz pozytku...dlaczego nie pojdziesz do ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: szczypie TAM IP: 81.210.83.* 06.05.04, 09:10 Drogi "papegoja" dzikekuje za porade, gdybym tylko miala i znala jakiegos dobrego ginekologa w warszawie odrazu bym sie wybrala;(( Odpowiedz Link Zgłoś
papegoja Re: szczypie TAM 06.05.04, 13:24 ja akurat nie zWarszawy jestem...ale tu sie pojawiaja na forum takie pytania o dobrych ginekologow..poszukaj...napewno cos tam znajdziesz:)....no mozesz w aptece ewentualnie Lactovaginal kupic to jest bez recepty, sa to kapsulki dopochwowe ok 23zl za10szt...to nie naturalne bakterie pochwy...tym sobie nie zaszkodzisz...a moze masz jakas dysbakterioze to uzupelnisz ...no Clotrimazol..krem 1% tez bez recepty za jakies 3zl , tabletki dopochwowe tez sa tanie ale na recepte:(...to dziala przeciwgrzybiczo...ogolnie nie powinno zaszkodzic...nic teraz innego mi do glowy nie przychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marioli Re: szczypie TAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:37 jak cie wali w dupe to juz pozniej niech nie wraca z powrotem do twej norki bo przeniesie bakterie z twojego bawolego oczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: szczypie TAM IP: 81.210.83.* 07.05.04, 11:14 wal sie Ty na swoja tepa mordke, a Tobie papagoja dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś