Dodaj do ulubionych

Schudnąć!!!

01.05.11, 13:03
Po ciąży zostało mi 7 kg do zrzucenia, by wrócić do swojej wagi, jakich potraw mam unikać a jakich jeść najwięcej. Dodam, że nie jem dużo tłustych potraw, ograniczam słodycze. Brałam przez jakiś czas tabletki therm line 2, ale mimo tego, że schudłam w ciągu miesiąca 3 kg przerwałam branie wróciło mi więcej, bo 5kg :O I nie wiem czy jest sens brania jakichkolwiek tabletek, może ktoś by polecił coś dobrego bez efektów jojo :O
Obserwuj wątek
    • michalinka41 Re: Schudnąć!!! 05.05.11, 11:06
      hej! te wszystki tableti zawsze powoduja efekt jojo oraz niszcze organizm, a przede wszystkim watrobe... nie polecam :/
      7 kilo to w sumie nie tak duzo jeszce :) ja schudlam 11 kilo w 5 tygodni, tyle,ze nie zazwalabym tej metody dieta...jem co chce,mam duzo energi,skora paznokcie wlosy mi sie poprawily, do tego do wakacji moj celullit zniknie he he :))
      jestem na metodzie Asji Tsachigovej, jej ksiazke dostalam od kolezanki, Slim&Fit Formula sukcesu. w holandii to juz jest hit, wszyscy maja juz dosc diet ktore niszcza organizm,;;magicznych tabletek'', braku energii oraz efektu jojo...i nie dziwie sie,sama juz mam dosc! ale nie tej metody...ogolnie jem co lubie,sama komponuje sobie posilki tylko wedlug tych paru zasad.... i jak na razie tluszczyk sie spala! :)
      • denis444a Re: Schudnąć!!! 24.08.11, 22:06
        reklamujesz,reklamujesz i co?i nic?
    • kinga.slimitim Re: Schudnąć!!! 29.03.12, 23:14
      Suplementy diety pomagają osiągnąc wymarzony efekt, ale tylko wtedy, gdy odżywiamy się racjonalnie a dodatkowo zwiększamy wysiłek energetyczny.
      Większośc ludzi jest zdania, że nie je dużo. Proponuję, aby Pani spisywała sobie na kartce wszystko co zjada przez cały dzień (jeśli jest to np. schabowy to uwzględniamy również panierkę i tłuszcz na którym smażymy, jeśli kawa, to zapisujemy czy z cukrem itp). Pod koniec dnia może się okazac, że sporo z tego można ograniczyc albo zastąpic zdrowszym produktem.

Kinga,
      Doradca on-line marki Slimitin Aqua
      w ww.slimitin.p l

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka