04.05.11, 11:45
Zatoki, wlasnie w zeszla srode zaczelam brac:
- azitrox 3 x 500 ( czyli juz mi sie skonczyl)
- lacidofil
- sinupret
- buderhin
- euphorbium

Kataru nie mam, nos wydaje sie minimalnie zatkany, ale boli mnie glowa z tylu i szyja tez z tylu, czasem cala ( ten bol nie jest super mocny ale jest), czasem czuje jakby w okolicy czola bylo cos nagromadzone, nie moge glowa tak sowbodnie ruszac jak kiedys. I czasme czuje takie delikatne drzeszcze w calej glowie albo tylko w jednej polowce.

Moje pytanie:
- czy mam dalej brac te leki ktore mi zostaly mimo ze antybiotyk mi sie skonczyl juz pare dni temu a z reguly jak bylam chora (co nie czesto sie zdarzalo) lekarz zalecal brac lekie przez 5-7 dni.
- jesli dalej mnie boli glowa czy ten antybiotyk azitrox dziala tak wolno czy znowu mam isc do lekrza po nastepny? ( jesli tak to jak to wytrzyma watroba?)

Rany - jak ja nie cerpie byc chora!!!!

Oczywiscie teraz zaczne jescze plukac buzie olejem rano, robic sobie inhalacje z cebuli i oklady z soli albo nacierac glowe amolem. I przygotuje nalewke czosnkowa do picia. Ale czy to pomoze?
Obserwuj wątek
    • iwona298 Re: zatoki 04.05.11, 13:23
      zatoki sa bardzo ciezkie do wyleczenia, kuracja antybiotykiem powinna trwac od 10-14 dni jak nie dluzej. Wiem cos o tym, bo mam niedoleczone i bardzo czesto powraca przy zimnie i alergii na pylki.
    • inka650 Re: zatoki 17.05.11, 13:36
      Ja przy problemach z zatokami wylądowałam w szpitalu na czyszczeniu i po tym od razu było lepiej. Później od czasu do czasu stosowałam do inhalacji Zabłocką Mgiełkę solankową. Bardzo fajny środek przy problemach układu oddechowego, udrażnia nos i zatoki, wpływa pozytywnie na płuca.
    • misza46 Re: zatoki 23.05.11, 12:38
      To prawda. Antybiotyk to inaczej przeciw życiu!! Medykom tylko pozostaje punkcja, która też nie rozwiązuje sprawy. Koło się zamyka. Trzeba się uśmiechnąć do natury. Na pseudo naturę też należy uważać. Podałem metody i kontakty na tym forum. zainteresowani wiedzą co mają robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka