Dodaj do ulubionych

Problemy z kręgosłupem

29.12.14, 20:35
Mam problemy z kręgosłupem , zalecono mi poradzenie się fizjoterapeuty i dalsze leczenie u specjalisty. Co możecie powiedzieć o tym lekarzu www.rankinglekarzy.pl/lekarz/marcin-pochojka,34851/masazysta-fizjoterapeuta/wroclaw/
Obserwuj wątek
    • fizjohome Re: Problemy z kręgosłupem 16.02.15, 17:28
      Dobrzy rehabilitanci z Wrocławia

fizjohome.wroclaw.pl/
    • aga.buc Problemy z kręgosłupem 04.03.15, 20:12
      Ja bym się w masażystów nie bawiła, chociaż sa świetni. Kupiłabym matę do masażu medivon. Napewno oszczędniej niż biegać po specjalistach i wygodniej, bo masaż masz w domu. A ta mata działą wspaniale na bóle kręgosłupa. Wiem bo sama właśnie sie nią masuję :)))))))))))))))))))))))
    • superzwyrolka Re: Problemy z kręgosłupem 20.06.15, 22:34
      ja polecam www.SanusFortis.pl
    • miranda.ona Re: Problemy z kręgosłupem 18.09.15, 10:00
      Nie mam czasu na czekanie na kolejne wizyty w przychodniach i stanie w długich kolejkach do specjalistów. Serwis Znamtenbol.pl pomógł mi zdiagnozować mój problem. Co więcej - wskazał mi ćwiczenia, które pomogły mi w walce z przewlekłym bólem pleców. Dzięki systematycznym aktywnościom pozbyłam się przykrych dolegliwości i nie muszę martwić się o swoje zdrowie.
    • olisienka000 Re: Problemy z kręgosłupem 29.01.16, 18:08
      Mi fizjoterapeuta zalecił ćwiczenia na piłce. Nie sądziłam, że piłka do ćwiczeń mi tak bardzo może! Polecam Wam piłka do ćwiczeń FITSPIRE. Oglądając np telewizję mogę sobie poćwiczyć i kręgosłup mi tak nie dokucza :)
      • kasidlo781 Re: Problemy z kręgosłupem 03.02.16, 08:54
        Czy możesz mi opisać ćwiczenia , które wykonujesz, albo wskazać stronę na której znajdę taki zestaw ćwiczeń? Będę zobowiązana, bo nie za bardzo mi się uśmiecha czekanie na wizytę u fizjoterapeuty z moimi bólami , kilka miesięcy. Z góry dziękuję.
        • leniwiec309 Re: Problemy z kręgosłupem 03.02.16, 19:42
          Ja tez chętnie skorzystam. Mam dosyć chodzenia po lekarzach i łykania tabletek przeciwbólowych.W końcu wysiądzie mi wątroba i żołądek.
    • reacttiv.pl Re: Problemy z kręgosłupem 18.03.16, 13:48
      prywatnarehabilitacja.pl
      www.znanylekarz.pl/szymon-szewczyk/fizjoterapeuta/krakow
    • reacttiv.pl Re: Problemy z kręgosłupem 18.03.16, 13:50
      prywatnarehabilitacja.pl
      www.znanylekarz.pl/szymon-szewczyk/fizjoterapeuta/krakow

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka