Dodaj do ulubionych

Choroby sutka

28.10.11, 13:59
Hej. Szukam dobrego specjalisty w Warszawie zajmującego się schorzeniami sutka. Od kilku miesięcy boli mnie lewa brodawka. USG nic nie wykazało. Nie wiem do kogo się udać po poradę. Podejrzewam zapalenie sutka. Proszę doradźcie.
Obserwuj wątek
    • tigerness Re: Choroby sutka 29.10.11, 15:16
      "Od kilku miesięcy boli mnie lewa brodawka. USG nic nie wykazało."
      "Podejrzewam zapalenie sutka".

W pierwszej kolejności zwróciłabym się po poradę do ginekologa-endokrynologa, gdyż trudno wnioskować na podstawie, jednego badania co Tobie dolega. Bo samo USG to nie wszystko. Czasami badanie trzeba powtórzyć i/lub wykonać mammografię, nawet jeśli (jak wnioskuję) kobieta jest bardzo młoda tak, jak Ty. Obowiązkowe są także badania krwi w kontekście poziomu hormonów - zwłaszcza prolaktyny.
      Jeśli chodzi o ginekologów-endokrynologów - trudno polecać mi konkretnego, ale warto poszukać np. w lecznicy "Dr Brankowska", Babka Medica czy w innych lecznicach w W-wie specjalizujących się w ginekologii.
      • ositek Re: Choroby sutka 02.11.11, 13:19
        Bardzo dziękuję za radę. Byłam u dwóch ginekologów, ale nie umieli mi pomóc. Teraz zapisałam się do ginekologa-endokrynologa. Mam nadzieję że w końcu mnie zdiagnozuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka