lora.ola 28.08.16, 13:14 Gdzie kupujecie taśmy do mocowania peruk? Tylko takie żeby były na prawdę mocne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti54 Re: Mocne taśmy do peruk. Gdzie kupić? 08.09.16, 16:18 www.hairagain.com.pl/sklep/mocowanie/ oraz tu: peruka.pl/AKCESORIA-OGOLNE/79/kategoria.aspx w tej drugiej masz dostawe za free Odpowiedz Link
lora.ola Re: Mocne taśmy do peruk. Gdzie kupić? 08.09.16, 21:08 Fajnie dzięki a możesz polecić którąś konkretną? które masz wypróbowane? Odpowiedz Link
beti54 Re: Mocne taśmy do peruk. Gdzie kupić? 25.09.16, 19:46 lora.ola napisała: > Fajnie dzięki a możesz polecić którąś konkretną? które masz wypróbowane? ja używam tej www.hairagain.com.pl/sklep/product/plaster-derma-tec-rolka-25/ albo tej www.hairagain.com.pl/sklep/product/plaster-no-glue-rolka/ chociaż one nie są z tych mocnych ,dla mnie w zupełności wystarczają. Raz kopiłam tą www.hairagain.com.pl/sklep/product/plaster-activ-mbt/ ale jak dla mnie jest zbyt mocna. Odpowiedz Link
1ygam Re: Mocne taśmy do peruk. Gdzie kupić? 12.06.17, 18:48 najlepsze są takie szare z Rokoko ale ok 70 zł za rolkę (naprawdę sprawdzone używam ich do przyklejania systemów). Mają też takie niebieskie dużo tańsze i może u Ciebie się sprawdzą . Najlepiej raz kupić obie i porównać ... Odpowiedz Link