kabanos84 07.12.11, 17:58 Dlatego osobą nie będącym atrakcyjnym dla płci przeciwnej państwo powinno zapewniać dofinansowanie do spotkań z prostytutkami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoliborski_goral Tak się eska rozmarzyłaś jakbyś tylko o tym czytał 12.01.12, 15:43 a w Harlequinach. Albo miała deficyt. To do roboty, dziewczyno! Do roboty! Zbijaj wagę, produkuj oksytocynę i antyciała Ig...I żyj dłużej niż ta gawiedź w celibacie... Odpowiedz Link Zgłoś
alebyk dlaczego ta smutna lala na zdjeciu jest w majtach? 22.02.12, 14:59 chce tak uprawiac seks? Odpowiedz Link Zgłoś
pol-flo Re: 7 powodów, żeby się kochać 07.12.11, 21:40 Od razu doplata rzadowa... Ja na przyklad uwazam, ze wiele super gwiazd filmowych jest malo atrakcyjnych. Ale to jest moja opinia. Inni uwazaja inaczej. A wiec, nieatrakcyjnosc jest bardzo subietywna. Szukaj a nie pros o jalmuzne rzadowa. Jezeli twoj wyglad ma wiele do zyczenia (jest malo atrakcyjny) to zmien go. Zastosuj diete. Idz do dobrej masazystki, dentysty, fitness jest wspanialy dla ciala i umyslu, itd... Nie masz pieniedzy? Znajdz prace i ustal swoja hierarchie waznosci w zyciu. Wszytko mozna zrobic jezeli sie chce (pragnie). Problem w tym, ze duzo gadamy a malo robimy. A propos prostytutek, one sa fantastyczne w nauczaniu poczatkowym a pozniej to trzeba juz zaangazowac sie samemu ze swoja dziewczyna. Chyba, ze stac nas na te prawdziwe profesjonalne dziewczyny najstarszego zawodu swiata, olimpijki - bym powiedzial, ale one sa bardzo kosztowne. A wracajac do tej "7" to zgadzam sie, ze tzw kaloryfer jest bardzo mile widziany u partnerow. Panie to lubia. Wiec, do dziela panowie i zacznijmy zrzucac te oponki. Pamietacie mlodziencze lata? Wtedy nie potrzeba bylo sie pochylac i mozna go bylo zobaczyc w pelnej krasie. A teraz? Lusterko trzeba wziac zeby zujrzec, czy tam cos jeszcze zostalo. Ach, do roboty ogoniasci! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadoslaw.zamszyc 7 powodów, żeby się kochać 07.12.11, 21:56 Czy walenie gruchy tez jest korzystne dla zdrowia bo slyszalem, ze od tego mozna oslepnac? Odpowiedz Link Zgłoś
mavro Ja znam jeszcze jeden powód, może nawet... 09.12.11, 12:51 ...najczęściej występujący, ale nie powiem, ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
discoretro80s 7 powodów, żeby się kochać 29.01.12, 05:56 je *cie sie a potem HIV - bardzo zdrowy ten sex.. u nas gdzie priorytetem jest sex i partner nie powinien nikt stwierdzac ze to zdrowo bo juz w zupelnosci wystarcza HIVow ktorych jest duzo Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: 7 powodów, żeby się kochać 22.02.12, 18:23 Myślę , ze to pomyłka:seks pozbawiony uczuć jest CHORY i wypacza...Nie ma zdrowego seksu bez uczucia....To tak jakbyś cudownie gotował, ale nie byłoby komu to zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś