ewax100 23.03.07, 11:29 Czy myslicie o zrobieniu tego badania Wester Blota?Zróbcie i nie patrzcie na to ze nie pamietacie kleszcza ja te znie pamiętałam i nie wierzyłam w to chciłam tylko wykluczyć a jedak potwierdziłam>pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewax100 Re: Badanie WB 28.03.07, 00:57 Nie wiem -napisałam kiedyś ten wątek ale nikt tu nawet nie zagląda i nie wypowiada się.Ja mogę tylko zachecić Was.A może jesteście przekonane ze to na pewno nie borelioza?żeby chocby wykluczyć to tez trzeba zrobić badanie. Odpowiedz Link
baska192 Re: Badanie WB 01.04.07, 18:28 Ja obiecywalam sobie ,ze zrobie to badanie.Ale wydalam juz tyle pieniedzy ,ze w tej chwili nawet mowy nie ma.A Ty Ewa napisalabys cos o Twoim leczeniu bo ja na razie nie trafilam na nic od Ciebie.No chyba ,ze jest na innym forum. Odpowiedz Link
gohaa_p Re: Badanie WB 06.05.07, 17:09 Myśle ze warto aby wszyscy robili badanie na borelioze, byc moze jest to szansa na normalne zycie. Ja mausze sie za to zabrac, ale myśle czy nie zrobic PCR real time w Poznaniu... Jeszcze popatrze na ceny. Róbcie testy i niech to bedzie borelioza!!! : ) Odpowiedz Link
mayka00 Re: Badanie WB 07.05.07, 00:15 Cześc....o rany ale mi dowaliło..takich bóli jeszcze nie miałam...zdecydowałam sie na zrobienie testu Wb bo metoda na przeczekanie to chyba nie jest najlepszy pomysł...troszke sie obawiam wiarygodnosci tego badania...mam czekac na wyniki 20dni...to chyba długo...a słyszałam ,ze im szybsze badanie tym bardziej wiarygodne wyniki....Ewo..ile Ty czekalas na wyniki po oddaniu krwi?...Badanie bedzie robione w Katowicach w Slaskich Laboratoriach Analitycznych...czy ktos wie cos na temat tego czy to laboratorium jest dobre.Pozdrawiam Cudnie,ze mamy wiosne:))))) Odpowiedz Link
zazule Re: Badanie WB 07.05.07, 01:34 W WB nie ma wyników fałszywie ujemnych. Jak wyjdzie + to jest borelioza. Jest to tez dobre badanie z punktu leczenia lekarza. Nikt nie bedzie mogł zakwestinowac ze chory jest nie ma boreliozy jak niestety, zdaniem tepych zakxników, przy dodtanim prc. Jak WB wyjdzie ujemne to nalezy dobiero wtedy robic pcr. 20 dni to b duzo , w Krakowie w Diagnostyce robią 3 dni- a tu chodzi o wiarygodnosc wiec odradzam. pozdr zaz Odpowiedz Link
mayka00 Re: Badanie WB 07.05.07, 16:05 Dzięki kobietki za odpowiedż...ale teraz jestem w kropce..chyba musze sie bardziej przyłozyc i poszukac laboratorium gdzie badanie jest wykonywane szybciej....ale Kraków odpada zdecydowanie...za daleko...mieszkam w Kedzierzynie_Kozlu...woj opolskie...pozdrowienia:))))) Odpowiedz Link
myalgan Re: Badanie WB 07.05.07, 03:21 czesc ja robilam 2 razy elise wynik ujemny zrobilam pcr time w poznaniu tez niestety wyszedl ujemny badanie robilam po citrosepcie jestem w tym samym miejscu Odpowiedz Link
ewax100 Re: Badanie WB 07.05.07, 08:21 Ja tez robiłam w Diagnostyce we Wrocławiu ale oni i tak wysyłali do Krakowa bo tam jest Centrum.Czekałam ok.2 tygodni.Tobie radzę tak jak napisała Zaz.Pozdrawiam Odpowiedz Link
gohaa_p Re: Badanie WB 07.05.07, 15:44 Robilyscie WB w Diagnostyka laboratorium medyczne? Ile was to kosztowalo za 2 klasy? Odpowiedz Link
mayka00 Re: Badanie WB 21.05.07, 13:04 Cześc...w końcu dzisiaj zrobilam test...jutro maja robic oznaczanie wiec mam nadzieje,ze nie zamrożą mi tej próbki...nawet laborantka zaznaczyła,zeby nie zamrażac....jutro wieczorem mam dzwonić ,zeby dowiedziec sie co tam mi wyszło...sama juz nie wiem czy chcialabym ,zeby wyszlo pozytywne czy negetywne...uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam....pozdrowionka:)))...aha ...zrobili mnie w balona...miało kosztować 180...a zapłacilam 222 za obie klasy...ale trudno. Odpowiedz Link
mayka00 Re: Badanie WB 22.05.07, 21:41 Cześc...wlasnie dzwonilam w sprawie wyników testu...dowiedziałam sie,ze w jednej klasie mam wynik ujemny....a w drugiej watpliwy...przez te nerwy zapomniałam zapytac w której klasie jest watpliwy..poczekam az wyniki przyjda pocztą...w kazdym razie stwierdzono jakies przeciwciała...pozdrawiam Odpowiedz Link